Nejste přihlášen/a.
mám takový problém...
Nedávno jsme si s přítelem koupili od známého druhý počítat,vím, že mu všechno jelo apod. Jenže já mám po zapojení problém s tím, že když zapojím myš, tak normlaně svití, kurzor je objevený na obrazovce, ale prostě myš nereaguje na pohyb. Nevíte některá z vás v čem může být chyba? Zkoušela jsem tam i napojit druhou myš, ale to samé, o5 nereaguje na pohyb. Přijde mi to divné, když vím, že tomu známému od kterého ten PC máme, to normalně všechno fungovalo. Díky za rady, jinak přes PC jsem docela laik
Podívejte se přes Správce v Ovladacích panelech jestli je vidět,dle obrázku,klikněte na ni pravým a dejte aktualizovat ovladač...
doplněno 27.12.11 18:10:A jiné USB v PC jste zkoušela?
Pokud máte windows XP, tak klikněte na tlačítko START -> Spustit -> napište slovo devmgmt.msc (neboli device manager ) a spusťte. Objeví se Správce zařízení
Pokud máte windows vista, či sedmičky, tam je situace podobná, akorát to devmgmt.msc napište rovnou do vyhledávacího pole "Prohledat programy a soubory" a od-entrujte.
Zdravím
Jaký máte tedy Oprační systém? (XP, Vista, windows 7). Pokud zapnete PC, dostanete se po naběhnutí OS přímo na plochu s ikonami (Tento Počítač, koš, atd.) nebo se dostanete na obrazovku pro výběr uživatele (Zobrazí se Vám nějaký obrázek na který musíte nejprve kliknout aby jste se dostala na plochu s ikonami)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.