Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš nereaguje na pohyb

Od: anicka16dc* odpovědí: 18 změna:

mám takový problém...
Nedávno jsme si s přítelem koupili od známého druhý počítat,vím, že mu všechno jelo apod. Jenže já mám po zapojení problém s tím, že když zapojím myš, tak normlaně svití, kurzor je objevený na obrazovce, ale prostě myš nereaguje na pohyb. Nevíte některá z vás v čem může být chyba? Zkoušela jsem tam i napojit druhou myš, ale to samé, o5 nereaguje na pohyb. Přijde mi to divné, když vím, že tomu známému od kterého ten PC máme, to normalně všechno fungovalo. Díky za rady, jinak přes PC jsem docela laik

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Já bych na to šel přes ovladací panely.Start a na pravé straně.Pak najdete správce zařízení.A tam bude ta tabulka.Už jste skoušela i ta jiná USB v PC?

anicka16dc*
hodnocení

myš inačí tam taky nejde ale usb od mobilu a od mp3 tam normalně jede

ahasver4*
hodnocení

0x

Skuste zapojit a restartovat.Uvidíme jestli se chytne...:)

doplněno 27.12.11 17:46:

Laicky řečeno,vražte tam tu myš a zrestartujte počítač...:)

anicka16dc*
hodnocení

skusila jsem to ale furt nefunguje :(

hodnocení

0x

A pak dodejte jaká myš, jaký konektor a jaký operační systém

anicka16dc*
hodnocení

myš je značky microsoft , konektor je usb

ahasver4*

Podívejte se přes Správce v Ovladacích panelech jestli je vidět,dle obrázku,klikněte na ni pravým a dejte aktualizovat ovladač...

doplněno 27.12.11 18:10:

A jiné USB v PC jste zkoušela?

Myš nereaguje na pohyb
anicka16dc*
hodnocení

dekuju ale mužete mě napsat kde to najdu ale postupně jak pokračovat děkuju

Pokud máte windows XP, tak klikněte na tlačítko START -> Spustit -> napište slovo devmgmt.msc (neboli device manager ) a spusťte. Objeví se Správce zařízení

Pokud máte windows vista, či sedmičky, tam je situace podobná, akorát to devmgmt.msc napište rovnou do vyhledávacího pole "Prohledat programy a soubory" a od-entrujte.

hodnocení

0x

Není ta myš bezdrátová? Ta by pak možná chtěla spárovat...

anicka16dc*
hodnocení

ne nen je normalní

ahasver4*

Já už to vidím jen koupit zcela novou myš.Obětovat tu stovku,protože kdyby byly ty myši dobré,muselo by to jít...

doplněno 28.12.11 14:26:

A podle obrázku jste to zkusila aktualizovat?

anicka16dc*
hodnocení

ale měti myše funguju obě ta druhém pc :) jenom natem první ne :(

mira2*
hodnocení

0x

Zdravím

Jaký máte tedy Oprační systém? (XP, Vista, windows 7). Pokud zapnete PC, dostanete se po naběhnutí OS přímo na plochu s ikonami (Tento Počítač, koš, atd.) nebo se dostanete na obrazovku pro výběr uživatele (Zobrazí se Vám nějaký obrázek na který musíte nejprve kliknout aby jste se dostala na plochu s ikonami)?

anicka16dc*
hodnocení

ahoj operační system je to windows jo doztanu ale přes klávesnicu , a žásný obrázek se mě neukazuje

doplněno 29.12.11 10:22:

jeto windows xp

tatsuki94*
hodnocení

0x

A nemáte nějakou co je ještě PS/2? U jednoho PC se mi stalo, že mi nefungovaly USB myši, jen PS/2, i když normálně Flash disky apod. mi to USB bralo.

anicka16dc*
hodnocení

ahoj ne my máme jenom myše s usb

mira2*
hodnocení

0x
Ahoj
Mě už jen napadá, že je chyba v driveru. Nejprve bych ho zkusil zaktualizovat. Proveď postup jak psal yakub (to je s tím devmgmt.msc). Čili na klávesnici stiskni klávesu s ikonou windows, následně pomocí šipkami vyber spustit a napiš devmgmt.msc a zmáčkni ENTER. Pomocí klávesy TAB a šipkami se dostan do pole myši a jiná zařízení. Měla by jsi tam mít Microsoft HID, nebo Myš kompitabilní s HID. Vyber tu položku a stiskni ENTER. Pomocí TAB a šipkami vyber záložku Ovladač a Dostaneš se zde: Pak opět pomocí TAB a šipkami se dostaň na aktualizovat ovladač, potvrd Entrem. :) No je to složité jak hrom. Možná se stačí zatím podívat jestli tam ta myš je vůbec zobrazená (jestli je tam Myš je kompatibilní s HID). Pak by jsme viděli dál :).
doplněno 29.12.11 13:46: Obrázek
Myš nereaguje na pohyb #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]