Nejste přihlášen/a.
Kursor nereaguje na ikony na ploše, na liště ano.Často se mi to stává,musim počitač restartovat potom je vše v pořádku.Nevíte kde by byla chyba?
Navrhuju zkusit vyčistit registr i disk programem CCleaner. U položky disk zaškrtejte všechno, u položky Internet Explorer to můžete nechat tak jak to je.
Pokud to nepomůže, stáhněte a nainstalujte trial verzi TuneUP a spusťte TuneUP Styler. Tam pak klikněte na záložku Opravit. Mohlo by to taky pomoct.
Zatim jsem závadu ničim neodstranil.Zjistil jsem, že přestane kursor reagovat na ikony když se otevře stránka v exploreru.
Explorer nevim jak bych odstranil?Neni v nainstalovaných programech.
explorer.exe neodstrňujte 1) vám to systém stejně asi nedovolí 2) je to průzkumník
To, co popisujete je nejspíš právě problém exploreru. Nemusíte hned restartovat, stačí onen proces vypnout a znovu zapnout.
Takže přes ctrl+shift+escape se spustí správce úloh ... zde se přepnout na záložku procesy -> vyhledat proces explorer.exe -> ukončit proces -> v tu chvíli spadne lišta, zmiznou ikony, (nebojte) -> stačí v onom správci kliknout na Soubor -> nová úloha -> napsat explorer.exe -> OK a je to.
Jinak to, že s ním máte problémy, tak to bych viděl na nějakou havěť -> projeďte počítač Superantispywarem -> slunecnice.cz/...
a poté dočistěte ccleanerem -> slunecnice.cz/...
Přes správce úloh se to nespravilo.Jak jste to myslel?-stačí onen proces vypnout a znovu zapnout.
Jak se spouští nástroj chkdsk a co stim dál dělat , potřebuji poradit.Vše co bylo uvedeno abych zkusil jsem udělal ,ale závada je stále stejná.
Píše mi to, že přístup byl odepřen protože nemáte dostatečná oprávnění.Tento nástroj je nutné spustit v režimu zvýšených oprávnění
Dá se to spustit i přes pravý klik na disk a pak Sdílení...Nástroje a pak Vám vyskočí tyhle tabulky,tak dáte spustit při příštím startu a restartujte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.