Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kursor nereaguje na ikony na ploše

Od: fesoj1 odpovědí: 14 změna:

Kursor nereaguje na ikony na ploše, na liště ano.Často se mi to stává,musim počitač restartovat potom je vše v pořádku.Nevíte kde by byla chyba?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju zkusit vyčistit registr i disk programem CCleaner. U položky disk zaškrtejte všechno, u položky Internet Explorer to můžete nechat tak jak to je.

Pokud to nepomůže, stáhněte a nainstalujte trial verzi TuneUP a spusťte TuneUP Styler. Tam pak klikněte na záložku Opravit. Mohlo by to taky pomoct.

fesoj1
hodnocení

Zatim jsem závadu ničim neodstranil.Zjistil jsem, že přestane kursor reagovat na ikony když se otevře stránka v exploreru.

Explorer nevim jak bych odstranil?Neni v nainstalovaných programech.

explorer.exe neodstrňujte 1) vám to systém stejně asi nedovolí 2) je to průzkumník

To, co popisujete je nejspíš právě problém exploreru. Nemusíte hned restartovat, stačí onen proces vypnout a znovu zapnout.

Takže přes ctrl+shift+escape se spustí správce úloh ... zde se přepnout na záložku procesy -> vyhledat proces explorer.exe -> ukončit proces -> v tu chvíli spadne lišta, zmiznou ikony, (nebojte) -> stačí v onom správci kliknout na Soubor -> nová úloha -> napsat explorer.exe -> OK a je to.

Jinak to, že s ním máte problémy, tak to bych viděl na nějakou havěť -> projeďte počítač Superantispywarem -> slunecnice.cz/...

a poté dočistěte ccleanerem -> slunecnice.cz/...

fesoj1
hodnocení

Přes správce úloh se to nespravilo.Jak jste to myslel?-stačí onen proces vypnout a znovu zapnout.

Tím se to nemělo opravit. Jen jsem psal, že když se to stane, tak není nutné hned restartovat, ale jen vypnout zapnout proces explorer.exe

A opravit ten problem by mohlo jak psal ahasver ten checkdisk nebo kdyby šlo hodně do tuhého, tak opravná instalace windows.

ahasver4*
hodnocení

0x

Já být Vámi,tak spustím nástroj chkdsk Třeba to pomůže...

doplněno 19.01.12 15:39:

jnp.zive.cz/...

fesoj1
hodnocení

Jak se spouští nástroj chkdsk a co stim dál dělat , potřebuji poradit.Vše co bylo uvedeno abych zkusil jsem udělal ,ale závada je stále stejná.

ahasver4*

V tom mém odkazu je popsáno jak se spouští.

fesoj1
hodnocení

Píše mi to, že přístup byl odepřen protože nemáte dostatečná oprávnění.Tento nástroj je nutné spustit v režimu zvýšených oprávnění

Kursor nereaguje na ikony na ploše
bena*

Navrhuju skočit do Start-Programy-Příslušenství a kliknout na Příkazový řádek pravým myšítkem a zvolit Spustit jako správce nebo něco takového. Do příkazového řádku pak zadejte chkdsk C: /R Přepínač R je nadstavba přepínače F, pokusí se i o obnovu možných mrtvých sektorů.

fesoj1
hodnocení

Co s tim dál?

Kursor nereaguje na ikony na ploše #2

musíte to napsat s mezerama, tak jak to psal bena, takto se to ani nespustilo ...

ahasver4*
hodnocení

0x

Dá se to spustit i přes pravý klik na disk a pak Sdílení...Nástroje a pak Vám vyskočí tyhle tabulky,tak dáte spustit při příštím startu a restartujte...

Kursor nereaguje na ikony na ploše #3
fesoj1
hodnocení

Vše jsem provedl dleVašich rad a kursor po zavření exploreru kříškem nereaguje stále na ikony.Zjistil jsem, když se vrátim před uzavřením exploreru na domovskou stránku(seznam) a potom uzavřu kříškem tak je vše v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]