Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy s texturama

Od: honolulu odpovědí: 1 změna:

Dobry den,mam original hru L4D na steamu a pred malou chvili jsem si stahl z oficialni stranky nude mod ze bude zoye naha :P Mno funguje to ale mam problem misto ikonek zombie hlav ci ikonek mapy mam fialovo cerny ctevercky nevite prosim nekdo jak to odstranit? Nebo jak odstranit ten mod abych mel zase zpet svou verzi? Klidne bych si to preinstaloval ale na steamu je to udelany tak ze by se mi to zase stahovalo a to se mi nece cekat :-/ Dekuji za rady jestli naky budou

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V návodu k instalaci patche je uvedeno, že si máš udělat zálohu přepisovanégho souboru s texturou:

"BACKUP your original pak01_dir.vpk"

Takže jestli ho máš, stačí ten nový nahradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]