Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolečko u myši neposouvá stranou

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,prosím vás nevíte kde by mohl být problém? Když točím kolečkem na myši tak by se měla stráka posouvat. Ale nic mě to nedělá.Pouze když na kolečko kliknu a posunu myší dolu nebo nahoru tak stránka popojíždí. ale pokud točím jen kolečkem bez kliku tak se nic neděje. Nebo myslíte,že je myška špatná?Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lokotka*
hodnocení

0x

Kupte si pořádnou myš. Poraďte se v kamenném obchodu a kupte si myš, se kterou můžete i hrát hry. Mrkněte na: X-750 Read Fire.

ahasver4*
hodnocení

0x

Je možné,že myš odešla,kolečko je namáhaná součást.Při dnešních cenách je to legrace.Mám bezdrátovku Logitech na jednu baterku a ani nepamatuju,kdy jsem ji měnil.A výběr je veliký.

bena*
hodnocení

0x

Vypadá, že myška asi odešla.. Koupil bych novou, nejlépe brátovou do PS/2 portu. Ušetříte totiž jednu zásuvku USB. A bezdráty nejsou tak psolehlivé jako drát. Jendou za půl roku/rok se tam musí měnit baterie. A máte-li wifinu hned vedle počítače, tak to může i rušit /tenkrát jsem se s tím setkal/...

hodnocení

0x

O jakou se jedná myš (výrobce)? Nemáte od výrobce doinstalovaný program na ovládání myši? (ikonka v trayi). Možná zkontrolovat Start -> Programy-> zda tu nemáte nějaký program k myši např. Logitech, Genius, DELL, HP atd...

Uvnitř zkontrolovat, jak je program nastaven. Taktéž zkontrolovat nastavení v Start -> ovládací panely - > myš , kde na čtvrté záložce se nastavuje funkce kolečka

hodnocení

Ahojky jedná se o myš Logitech a označení M-RR67A .Tu záložku na nastavení myši jsem také našel,ale je to v angličtině a to je pro mě tabu. A možností tam je hodně nevíš co tam mám mít nastaveno. Ale je možné že se porouchala mám ji dost dlouho a jsem s ní spokojen, až na tento problém:)

ahasver4*

Jestli do teď běhala,tak to asi nastavením nespravíš.Já bych se smířil s tím,že odešla do myšího nebe a poohlédl se po jiné.Stejná značka!:)

buss
hodnocení

0x

Vyhodit a novou, do 150 Kč...

mkat*
hodnocení

0x

Niekedy sa to stane aj mne.Vtedy kliknem na sipky na kraji(ktorymi sa pohybuje hore dole text),alebo na ciste miesto na obrazku ktory chcem posuvat,a potom mi uz koliesko funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]