Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych se zeptat jak se projevuje prehrati zdroje na PC.
Stava se mi dost casto ze se PC restartuje. Krabice zdroje je na dotyk horka. Ventilator uvnitr funguje.
Viry to nejsou, mam prodiskutovano z viry.cz
Sestava: Athlon 1800+, Radeon9800PRO, 1GB RAM, 2x vypalovacka, 160GB HDD
asi bych to tipoval na zdroj, mozna neni dostatecne vykony na nejake vetvy a tak se porouci. Ale nenapasal si kolik ma W a jaka je to znacka
No ruka se na nem udrzet da, ale rekl bych ze je to hranicni teplota, byt to trosku teplejsi tak uz tam ruku neudrzim.
Problem bude nejspise ten ze jsou naproti sobe (asi 3-4cm) vetrak kterej bere pro sebe vzduch na CPU a nasavaci mrizkovani kterym jde vzduch do zdroje.
Tzn. navzajem si kradou vzduch a mozna se zdroj nestiha chladit. Bohuzel s tim moc nenadelam.
Takze zdroj jsem rozebral, byl skoro cisty a vyhodil ho z krabice ven.
Teplota na dotyk je neznatelna.
Takze prehrivani zdroje je vyreseno. Jde o nevhodne umisteni.
Bohuzel problemy s restartovanim ci modrou smrti pretrvavaji + se pridal problem s USB.
Mam USB klavesnici i mys, casto se mi ted stava ze USB najednou prestane fungovat, nejede mys ani klavesnice ani ostatni USB porty v PC. Pomuze jen vytahnout je z konektoru, pockat par minut a znovu zasunout. Uz me ten pocitac zacina stvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.