Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika GIGABYTE N220OC-1GI

Od: petroch25® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si koupit novou grafiku do PC, nechci tu nejvýkonější na světě, našel jsem

GIGABYTE N220OC-1GI, tak jestli je dobrá na hraní moderních her
doplněno 26.12.11 21:11:

třeba GTA san andreas nebo NEED FOR SPEED CARBON

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mě je to na uvedené hry, ale i jiné lepší dostačující grafická karta. Já mám v podstatě stejnou(vybavením ne firmou či značkou) a jdou na tom hrát jakékoliv hry na plné detaily. Zatím jsem se s hrou která by se sekala nesetkal.

hodnocení

a musí k tomu být i lepší procesor, mám INTEL CORE DUO E2200?

Tuším, že procesor nijak s grafickou kartou nesouvisí.

sinner

Ale to snad ne..? Že by cpu nesouviselo s gpu? Tak se podívejte na čem testují graf. na netu ...viz. diit.cz/...

nebo pctuning.tyden.cz/...

pokud jde o využití cpu vs. gpu je perf. hwinfo.com/... jde tam lehce sledovat kdo koho honí *smich*

bena*
hodnocení

0x

Když sem kopírujete nějaký text, tak ho prosím vždy vyčistěte buď přes Poznámkový blok nebo tady v editoru klepněte na Aktovku s W a vyčistěte to přes to. Je to pak přehlednější.

Ale k dotazu (to je to podstatnější). Na hraní moderních her - teď jde o to, co je tím přesně míněno za hry. Ale na většinu je to dobré... Možná bych zkusil najít něco lepšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]