Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mistři počítačů. Po delší době mám opět problémek. Po spuštění PC se spouští i ICQ. Vždynaběhl program do stavu Připojen-on line. Bohužel několik týdnů nelze nastavit on line. Někdy pomůže nastavit neviditelný a po 5-10 minutách přepnout na on line. Bohužel stále častěji se stav on line podaří až po několika hodinách.
Prosím o radu co je někde špatně, co mám dělat. Zkusil jsem odinstalovat a nainsalovat, stále stejné.
Prosím rady, jako pro neznalce počítače..
Děkuji Milan
Moje rada bude asi marná, ale - odinstalujte si ICQ a nainstalujte si např. QIP nebo Mirandu. Můžete se tam přihlásit pod svým ICQ účtem, zůstanou vám přátelé atd., ale nebudete mít tolik problémů a nejsou tam žádné reklamy atd. Tohle bude asi nějaká chyba protokolu. Pokud trváte na ICQ, stáhněte si jinou verzi a tu si nainstalujte, třeba to pojede.
Dobrovolně se přiznávám, že ICQ nepoužívám - ale zkusil bych odinstalovat pomocí RevoUninstaller (včetně záznamů v registrech - jinak odinstalace prostě některé záznamy ponechá) a teprve poté nainstalovat znovu...
A - nedošlo (těsně před objevením se ´poruchy´) k nějakým změnám v konfiguraci počítače? - zejména pokud jde o připojení k netu (nějaká instalace/odinstalace, konfigurace routeru atp.)?
Samozřejmě mám i QIP , ale na rady zkušených jsem přešel na ICQ.
Je fakt, že pro mne je jednodušší přehodit se na Qip.
Jdu to zkoušet..
Dneska jsem musel nechat ICQ asi hodinu na neviditelný, pak jsem zkusil on line, opět nic. tak jsem klikal odspodu, zaneprázněn, nepřítomen a on line, kupodivu to naskočilo. Ale jdu do Qipu.
Díky
Zkuste:
"Start" - "Spustit" - do příkazového řádku napsat "MSCONFIG" (bez úvozovek) - "OK" - vybrat záložku "po spuštění" (2. zprava), pokud tam najdete zaškrtnutou příslušnou položku, tak odškrtnout - "OK" a následně zrestartovat PC.
doplněno 21.01.13 18:39:V případě potřeby pak můžete ICQ spouštět ručně.
magdone, rozumím tomu dobře, že mám spouštět ICQ ručně, nikolv automaticky po spuštění PC?
Bohužel jsem již zakázal jinde, aby se nespouštěl ICQ sám, a již jedu na doporučený QIP.
Díky..
Jojo, tak jsem to myslel. Je to jedna z možností, jak zabránit automatickému spouštění. Pokud nepotřebujete mít ICQ spuštěné při každém zapnutí, je to tak rozumnější. V některých případech to může i dost urychlit spouštění PC. Pokud se Vám to povedlo vyřešit jiným způsobem, taky dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.