Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype a jeho používání

Od: wamp® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,lidičky,prosím vás,jelikož jsem tyto věci nikdy nepoužívala,tudíž o tom nemám ani páru!Poraďte,kde si ho mohu zdarma stáhnout,na co všechno se dá použít,a jak s tím zacházet,nemám o tom ani páru*nevi*Kamarádka odjela do ciziny,a "nařídila"mi,abych ihned začala používat skype,tááák,a terazky jsem z toho jelen,srnec i daněk.Děkuji vám mnohokráte*slunce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

skype.com/...

Tady počíst a stáhnout..:)

doplněno 27.12.11 10:05:

A i když mohu mít ke Skypu přípomínky,nelíbí se mi propojení na FB,pořád ho považuji za skvělý komunikační nástroj.:)

vlazy*

Já Skype nepoužívám protože ho alespoň prozatím nepotřebují. Jako komunikační nástroj je Skype možná dobré, ale je třeba brát v úvahu, že má i některé nedostatky které nemusí všem vyhovovat.

lokotka*
hodnocení

2x

Dobrý den. Skype je na Slunečnice.cz. Po instalaci je třeba zvolit jazyk : kliknout na langue a pak na česky. Kontakty se hledají i přes emailové adresy. Potom je nutno požádat o povolení. Možnost instalace webky. Je to lepší než ICQ.

hodnocení

0x

Skype si stahnete zdarma na www.slunecnice.cz.

vlazy*

Uvádím 2 odkazy na články ohledně Skype.

root.cz/..., raketu.com/...

Tím nemám v úmyslu nikoho odrazovat od používání Skype.

petula00*

vlazy-už tím,že jste dal ten odkaz odrazujete potencialní použivatele.Je to nefér.To by se nesmělo v dnešní době používat nic z IT tecnologií.Je to hloupý článek.

vlazy*

petula00: Souhlasím, že ty odkazy na články mohou někoho odradit od používání Skype i když to není můj záměr. Je mi jedno zda někdo Skype používá nebo ne. Ty to považuješ za hloupost, ale ti co ty články psali a mnozí další mají na to asi trochu jiný názor. Ohledně toho se dá v internetu najít různé informace a diskuze na toto téma. Jestli je to skutečně hloupost nebo ne to nedokážu posoudit, ale když se už zde diskutuje o Skype tak považují na rozdíl od tebe za férové informovat i o něčem takovým co se v těch článcích píše. Nyní je na každým jaký názor kdo na to má nebo co si o tom myslí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]