Nejste přihlášen/a.
Zdravím,lidičky,prosím vás,jelikož jsem tyto věci nikdy nepoužívala,tudíž o tom nemám ani páru!Poraďte,kde si ho mohu zdarma stáhnout,na co všechno se dá použít,a jak s tím zacházet,nemám o tom ani páruKamarádka odjela do ciziny,a "nařídila"mi,abych ihned začala používat skype,tááák,a terazky jsem z toho jelen,srnec i daněk.Děkuji vám mnohokráte
Tady počíst a stáhnout..
A i když mohu mít ke Skypu přípomínky,nelíbí se mi propojení na FB,pořád ho považuji za skvělý komunikační nástroj.
Uvádím 2 odkazy na články ohledně Skype.
Tím nemám v úmyslu nikoho odrazovat od používání Skype.
vlazy-už tím,že jste dal ten odkaz odrazujete potencialní použivatele.Je to nefér.To by se nesmělo v dnešní době používat nic z IT tecnologií.Je to hloupý článek.
petula00: Souhlasím, že ty odkazy na články mohou někoho odradit od používání Skype i když to není můj záměr. Je mi jedno zda někdo Skype používá nebo ne. Ty to považuješ za hloupost, ale ti co ty články psali a mnozí další mají na to asi trochu jiný názor. Ohledně toho se dá v internetu najít různé informace a diskuze na toto téma. Jestli je to skutečně hloupost nebo ne to nedokážu posoudit, ale když se už zde diskutuje o Skype tak považují na rozdíl od tebe za férové informovat i o něčem takovým co se v těch článcích píše. Nyní je na každým jaký názor kdo na to má nebo co si o tom myslí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.