Nejste přihlášen/a.
Zakoupila jsem si novou digitální kameru SONY. Její součástí byl i program Picture Motion Browser. Nainstalovala jsem si ho do počítače. A hle. Všechny fotky a videa, která jsem dříve nafotila svým digifoťákem a která se po ztažení do počítače automaticky ukládala do složky Obrázky je nefunkční. Myslíte si, že pokud z počítače ten nový program odinstaluji, tak se všechny fotky objeví znovu zpátky ve složce Obrázky? Mám OS Windows 7. Bojím se, že o fotky přijdu. Za Vaše rady předem moc děkuji
Zkuste Obnovu systému.mělo by se to vrátit a fungovat.Start Všechny programy příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...
doplněno 26.12.11 18:50: Obnova systému se složkami nehne,zůstanou...
Všechno by se mělo vrátit přesně do toho stavu v jakém to bylo před instalací i ty fotografie...
Kdybych to vrátila do okamžiku před nainstalováním toho nového programu, tak by se ty fotky nevrátily do složky Obrázky, kde původně byly?
Jak "nefunkční"? Co tím přesně myslíte? Když se do toho adresáře podíváte průzkumníkem, wincommanderem apod., jsou tam?
V momentě, kdy jsem nainstalovala ten Picture Motion Browser se všechny obrázky z knihovny v počítači přesunuly sem. Když poklepu na složku Obrázky objeví se: "Pictures.library-ms již nefunguje. Tuto knihovnu lze z PC bezpečně odstranit. Složky jež byly zahrnuty, nebudou ovlivněny". Bohužel program PMB je v angličtině, takže ho nevyužiju. A mě by zajímalo, jestli když ho odinstaluji, tak jestli se fotky z něj přesunou zpět do té mé knihovny v počítači Obrázky.
Zkus jít do této složky z nějakého prohlížeče obrázků, který běžně používáš, u mě je to ACDSee, případně jakýmkoli jiným prohlížečem nebo editorem, jestli ti něco ukáže. Zatím bych nic neodstraňoval, abych nepřišel i o ty fotky. Jinak se řídím zásadou, že programy dodané s foťákem nepoužívám, pokud to není nezbytně nutné.
Ta složka Obrázky, která je součástí knihovny počítače je holt po nainstalování toho nového programu nefunkční. Teď ty fotky nemohu v ničem jiném upravovat a ani je přesunout nebo zkopírovat.!
Sice vám moc neporadím se záchranou fotek, ale pro program PMB existuje čeština, zpracovaná ve spolupáci s firmou SONY. To by vám mohlo usnadnit buď používání toho programu, nebo alespoň vydolování vašich fotografií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.