Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nepřijít o fotky z PC!

Od: fantomas007* odpovědí: 10 změna:

Zakoupila jsem si novou digitální kameru SONY. Její součástí byl i program Picture Motion Browser. Nainstalovala jsem si ho do počítače. A hle. Všechny fotky a videa, která jsem dříve nafotila svým digifoťákem a která se po ztažení do počítače automaticky ukládala do složky Obrázky je nefunkční. Myslíte si, že pokud z počítače ten nový program odinstaluji, tak se všechny fotky objeví znovu zpátky ve složce Obrázky? Mám OS Windows 7. Bojím se, že o fotky přijdu*nevi*. Za Vaše rady předem moc děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Zkuste Obnovu systému.mělo by se to vrátit a fungovat.Start Všechny programy příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...

doplněno 26.12.11 18:50:

Obnova systému se složkami nehne,zůstanou...:)

doplněno 26.12.11 20:05:

Všechno by se mělo vrátit přesně do toho stavu v jakém to bylo před instalací i ty fotografie...

fantomas007*
hodnocení

Kdybych to vrátila do okamžiku před nainstalováním toho nového programu, tak by se ty fotky nevrátily do složky Obrázky, kde původně byly?

ahasver4*

Dám to sem ještě jednou,pořád zapomínám na přehlednost...:)Ano,všechno by se mělo vrátit přesně do toho stavu v jakém to bylo před instalací i ty fotografie...

hm*
hodnocení

0x

Jak "nefunkční"? Co tím přesně myslíte? Když se do toho adresáře podíváte průzkumníkem, wincommanderem apod., jsou tam?

fantomas007*
hodnocení

V momentě, kdy jsem nainstalovala ten Picture Motion Browser se všechny obrázky z knihovny v počítači přesunuly sem. Když poklepu na složku Obrázky objeví se: "Pictures.library-ms již nefunguje. Tuto knihovnu lze z PC bezpečně odstranit. Složky jež byly zahrnuty, nebudou ovlivněny". Bohužel program PMB je v angličtině, takže ho nevyužiju. A mě by zajímalo, jestli když ho odinstaluji, tak jestli se fotky z něj přesunou zpět do té mé knihovny v počítači Obrázky.

kato*
hodnocení

0x

Zkuste obnovu dat programem recuva: stahuj.centrum.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus jít do této složky z nějakého prohlížeče obrázků, který běžně používáš, u mě je to ACDSee, případně jakýmkoli jiným prohlížečem nebo editorem, jestli ti něco ukáže. Zatím bych nic neodstraňoval, abych nepřišel i o ty fotky. Jinak se řídím zásadou, že programy dodané s foťákem nepoužívám, pokud to není nezbytně nutné.

fantomas007*
hodnocení

Ta složka Obrázky, která je součástí knihovny počítače je holt po nainstalování toho nového programu nefunkční. Teď ty fotky nemohu v ničem jiném upravovat a ani je přesunout nebo zkopírovat.!

zkrat*

Sice vám moc neporadím se záchranou fotek, ale pro program PMB existuje čeština, zpracovaná ve spolupáci s firmou SONY. To by vám mohlo usnadnit buď používání toho programu, nebo alespoň vydolování vašich fotografií.

dzordz*
hodnocení

0x

Když v Knihovnách kliknete na Obrázky pravým tlačítkem a dáte vlastnosti, vyhodí vám to tu tabulku, nebo to taky nejde? Jestli jo, můžete si tam najít fyzické umístění složek s fotkami v počítači a kouknout, co ty obsahují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]