Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Earth - jak uložit snímky?

Od: drak11 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den nainstaloval jsem si do PC program Google Earth... Když si naleznu misto které mě zajíma...rád bych si ten snímek ´´vyfotil´´ , myslím jako ulozil do pocitace..ale nevím si s tím rady jak to udelat...podle me jistě to jde...ale v tom programu na listě do nevidim..i kdyz tam kopirování je..ale to je nejspise pro jiný ucel...Dekuji za radu :) P.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Upravit->kopirovat obrazek je presne k tomuto ucelu. Pak obrazek vlozite do libovolneho grafickeho editoru.

hodnocení

0x

Jestli myslíte ,,vyfotit´´ obrazovku počítače, tak na to já používám Screenhunter :

slunecnice.cz/...

Je velmi intuitivní a velmi mi vyhovuje zejména to, že si mohu vybrat oknem, kterou část obrazovky sejme

praivo*
hodnocení

0x

Já používám Lightscreen, ale jde to i přes PrintScreen (podrobnosti si najdi, je toho plný internet).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]