Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash Youtube video na PC - pomaly pocitac?

Od: strnad® odpovědí: 14 změna:

Chtel bych se zeptat, co je hlavnim duvodem toho, ze PC prehrava videa z youtube trhane. Pripojeni je kabelove o rychlosti asi 10Mbs. Pocitac je: 2.4GHz, 2GB Ram, AGP sapphire radeon 9200 64MB nebo 128MB - to nevim presne jak zjistit - asi hlavni problem. Dokazete rict, jak docilit toho, aby to jelo nejak sviznejs? Co aktualizovat nebo naopak snizit? Je tam posledni verze FF + nejnovejsi verze flashe. Dekuji.

Asi nema smysl cpat do toho nejak penize, ale kdyby nahodou, tak co by tomu pomohlo?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Jaký používáš prohlížeč? - pokud Chrome, zkus jiný (Opera, Firefox, IE...).

doplněno 21.01.13 12:32:

Pokud to nepomůže - jsou jen dvě možnosti - pomalé připojení a pomalý počítač...

Rychlost připojení (reálnou, to, co ´povídá´ poskytovatel, je maximum, ne obvyklá skutečnost) otestuješ nejlépe připojením se na web svého providera - většina z nich tam má ´tester´. Pokud ne, zkus toto upccz.speedtest.net/... (a klikni na Begin test - žádné zrychlení apod. nezkoušej).

Pokud jde o rychlost počítače (´papírově´ je dostatečná), může mít vliv jeho ´zanesení balastem´ - použij Ccleaner (stáhnout lze např. odsud - slunecnice.cz/... ).

doplněno 21.01.13 12:33:

Jo - omlouvám se, to FF jsem přehlédl... Já používám Operu, ale ani tak nevím o nějakých problémech nového FF, takže starší vezre by nejspíš nepomohla...

doplněno 21.01.13 13:07:

OK, rychlost připojení je YT videa naprosto dostatečná... ;)

Ccleaner - stáhni a nainstaluj jej (odškrtni instalaci Chrome), ponech v defaultním nastavení a vpravo dole stiskni Spustit Ccleaner - nic tím nerozšteluješ, jde jen o promazání ´zbytků´ po browsdání netem, instalacích apod. Pokud nechceš, aby se smazala historie prohlížení, odškrtni v levém okně Historie, pokud chceš (případně) ponechat i uložená hesla, odškrtni Hesla...

hodnocení

jak pisu: Je tam posledni verze FF
doplněno 21.01.13 12:28:

K chromu mam jakysi vnitrni odpor...

doplněno 21.01.13 12:29:

pomohla by nejaka starsi verze prohlizece? Ten FF je 18.0.1

doplněno 21.01.13 12:57:

Tak jak jsem uvadel, tak ta rychlost je kolem 10Mbps

- v uvedenem odkazu mi to ukazalo: ping 58ms, 9,61Mbps, 2,33Mbps

- ten Cleaner umi/udela co - nechtel bych si zase neco rozestelovat - je k tomu nekde nejaky navod na co sahnout a co naopak nechytat?

doplněno 21.01.13 15:47:

Jo docela se to po tomto uklidu zrychlilo - neni to sice uplne plynule, ale rozhodne je to lepsi. Dekuji

Mate jeste nekdo nejky napad, jak dosahnout plynulosti?

mowla*

Ještě můžeš zkusit poshazovat nepotřebné rezidenty...

Spusť Správce úloh, záložka Procesy a koukni, co ti tam případně běží zbytečně - případně v Ccleaneru - Nástroje - Start zjistíš, jaké programy jsou spouštěny bezprostředně při startu Win...

doplněno 21.01.13 20:40:

Tak to mne tak z ´placu´ napadá ještě defragmentace HDD (příp.před ní chkdsk)...

hodnocení

to uz jsem lecil driv - bezi tam jen CTFMON.EXE, wcescomm.exe, cfp.exe, miranda32.exe

praivo*
hodnocení

0x

Zkus přepnout YT přehrávač na HTML5 a napiš, co to udělalo.

doplněno 21.01.13 15:00:

Návod na CCleaner je zde , pracuji na jeho částečném překladu.

doplněno 21.01.13 15:53:

V prohlížeši vypni nepotřebné doplňky.

doplněno 21.01.13 15:54:

Jestli je to s HTML5 pomalé, tak to zase můžeš na stejné stránce přepnout zpět na Flash.

hodnocení

to html5 nepomohlo - ba prave naopak se to jeste vic zpomalilo...

doplněno 21.01.13 18:31:

jo, v zapeti jsem to dal zpet

hodnocení

tak je to pomale

hodnocení

0x

Problémem může být druh prohlížeče (nejlepší je asi Chrome), rychlost připojení a nebo verzí adobe flash playeru.

hodnocení

chrome nejak nemam rad - kdyz jsem to pouzival, tak ocividne zatezoval procesor vic nez FF

praivo*
hodnocení

0x

A není to grafickou kartou? Ta, co tam máš, možná videa ve vysokém rozlišení už nezvládá...

hodnocení

ja to nepoustim v HD, ale v uplne obycejnem

doplněno 26.04.13 14:19:

to je ten flash opravdu tak strasne narocny?

hodnocení

Tipl jsem to na kartu, ale ten flash to neni prece jako nejaka nova hra ne? ten datovy tok nemuze byt vetsi nez treba u divx filmu ne?

Flash Player je přehrávač právě těch videí na netu. Zkus ho aktualizovat.

hodnocení

to jsem zkousel a bez uspechu

doplněno 01.11.13 10:51:

ja to nechapu, proc to tak dela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]