Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zadávat mobil u registrace Google?

Od: mandy* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

chtěla bych se zaregistrovat na youtube, ale dost mě zarazilo, že se tam musí uvést číslo mobilního telefonu. Je to bezpečné? Nebudou mi poslíat nějaké SMS a nebo zveřejňovat moje číslo? Předem díky.

Mandy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Tak to obejděte: založte si účet na Gmailu (tam jde odkliknout pokračování bez zadání mobilu) a účet pak propojte s YouTube.

(Také mne už to tahání osobních údajů z lidí štve!)

praivo*
hodnocení

1x

Používají to v případě ztráty přístupového hesla, kdy ti SMSkou pošlou nové (teď si nejsem jistý, jestli rovnou nové heslo, nebo jen nějaký ověřovací kód). Neboj se, spam neposílají.

hahanaj*
hodnocení

0x

já jsem mobilní číslo nezadávala - klikni na to... připomenout později

mandy*
hodnocení

Jenže když to přeskočím, přejde to na jiný krok a tam už ten mobil zadat musím...

dzordz*

Nemusíte. Zrovna dnes jsem registroval další google účet, telefon jsem neznal, tak jsem ho přeskočil (je to hodně malým písmem úplně dole) a ok. Jen to pak ještě varuje ve správě účtu, že to pořád nemáte vyplněné.

Nakonec ale vlastně je ve vašem zájmu tam to číslo uvést..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]