Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na instalaci Windows 7 z flash disku?

Od: neocz* odpovědí: 7 změna:

Jednoduchý krok. Potřebujete Flash disk s kapacitou alespoň 4 GB a ISO Obraz, nebo rovnou připravenou zformátovanou "flashku", na které jsou již instalační soubory Windows 7. Systém souborů na "flashce" musí být FAT32, pak jen Tento počítač > Flash disk > Setup.exe a pak instalovat. Poté už jen proveďte Váš výběr a už jen trochu trpělivosti... POZOR! Flash disk do konce instalace NEVYNDAVAT! Jinak hrozí zhroucení instalace a pak by jste museli instalovat znovu. Po instalaci a následném spuštění OS vyjměte Flash disk a užívejte si Váš nový OS. Hodně štěstí při instalaci :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak tenhle dotaz jsem nepochopil. Že bych měl nějaký vánoční útlum?

neocz*
hodnocení

A to je mi 14 :D Vykřikl jsem HEURÉKA když to šlo ale asi dám zpět XPčka... Ty 7ky mají takový nudný vzhled a jsem zvyklý na staré dobré XP Professional..

hodnocení

0x

*smich* že by se to přepísklo?*pivo*

neocz*
hodnocení

Dárek k Vánocům... Windows 7! :D

Pokud to hw utáhne tak je to dobrej dárek... :)

doplněno 26.12.11 01:21:

Dual core atom jsem ještě neviděl... na netu musí být super...

Myslím že profesional máš zbytečný.. většinu z toho co umi nepoužiješ...

Starter je odpad ale home verzi nic nezkazíš...

neocz*
hodnocení

Tak je to takhle : ASUS EEE PC 900HA, Intel Atom Dual-Core 1,6 GHZ, 1 GB RAM DDR2, Hitachi 160 GB, Windows 7 Professional :)

neocz*
hodnocení

Já mám Profíky všude, kam se kouknu :D To už je tradice, ale dám z5 XP Profi, tohle se mi sem nehodí :)... Jo a k těm ATOMům, dělají i Quad-Core verze, ty máme ve škole, ty PC jsou dotykový a je to Acer VERITON Z a je to paráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]