Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu do kanceláře

Od: johnyricio odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych koupit novou tiskárnu pro tisk převážně faktur a nabídek. Byl bych rád kdyby zvládala automatický oboustraný tisk, skenování, kopírování. Bylo by dobré kdyby uměla WiFi nebo LAN. Ale neni to podmínkou. Stačí USB. Bylo by dobre aby uměla barevnej tisk, protože na fakturách mám barevné logo. Největší nároky mám na cenu tisku. Aby jedna vytištěná byla co nejlevnější. Na internetu se mi celkem zalíbila Canon PIXMA MG5250 ale zdá se mi celkem drahá na provoz (cca 0,78 Kč / stránka). Do teď jsem používal Samsung SCX-4200 kde mi stránka vycházela cca na 0,5 Kč

Předem děkuji za návrhy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pixma je inkoustovka, na tyto účely zcela nevhodná, do kanceláře na faktury jedině nějakou laserovku...

johnyricio
hodnocení

Máte nějaky konkretní typ?

mowla*
hodnocení

0x

Rozhodně nedoporučuju inkoust - laserovky jsou náklady na tisk na cca 50 %...

Laserové barevné multifunkce se dají pořídit už tak od 5.000,- Kč, náklady na tisk jsou (u těchto levných) okolo 0,50 Kč...

doplněno 10.11.12 19:58:

Asi bych šel s cenou ještě trochu výš - a mám oblíbenou značku Brother - takže např.: mironet.cz/... ...

;)

doplněno 10.11.12 19:58:

Jeden z hlavních faktorů - zátěž, není zmíněna... Možná je i tento Brother ´malý´...

doplněno 10.11.12 20:48:

Pak např.: alza.cz/... - a nebo počkat na nějakou akci...

;)

johnyricio
hodnocení

Máte nějaky konkretní typ?

johnyricio
hodnocení

Rád bych se udržel v cenovej relaci do 5000 Kč jedná se zatím o zátěž 500str/měs

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]