Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na nahrávání na youtube

Od: sealsmith* odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Potřeboval bych něaký program na nahrávání na youtube.com. Ale potřebuji aby mě funkce jako třeba "Pause" na pozastavení nahrávání a následného navázání na poslední bod. To stejný i třeba při vypnutí pc. Když nahrávám videa na youtube, tak mi najednou přestane jet internet je to tím že když už nahrávám tak by to mělo být 1Mb/s ale to to nikdy není. Ale i tak by se mi hodil něaký omezovač na nahrávání. aby mi internet aspoň trochu jel. Tak jestli něaký takový program existuje s funkcemi "pause, navázání nahráví a omezení rychlosti upload". Byl bych rád aby jste mi pomohly s jeho hledáním. A nebo jestli něakej znáte...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robert35
hodnocení

0x

dobry vecer to co potrebujete najdete tady http://www.slunecnice.cz/sw/freerapid-downloader/ stahnete a otevrte nic se neinstaluje posilam foto kliknete podle obrazku a bude to chtit stahnout java jar jestli to muz mate v pc tak se vam tu otevre hned program bude chtit aktualizaci tu provedete.stahuje se takhle otevrete stranku youtube a to co chcete stahnout tak skopirujete jenom odkaz

musite mit zaplej i ten freerapid a ono to zacne stahovat samo a umi to i ve fronte da jse stahovat vice vuidei na jednou ja stahuji i na uloz to staci jenom skopirovat odkaz umi to i navazovat

praivo*

Ale on je chce nahrávat (upload). Takový program bohužel neznám...

doplněno 21.01.13 21:29: Přečti si to znovu, napsal, že shání program "program na nahrávání na youtube.com.".
robert35

podle me dotycny pise nahravani z youtube a ne ukladani , upload znamena ukladani videa na internet atd...

robert35
21.01.13 20:05
hodnocení

0x

obrazek

Program na nahrávání na youtube
sealsmith*
hodnocení

Free Rapid download používám na stahování filmů z Ulož.to. Ale něco na upload videí bylo by?

praivo*

Bohužel, o ničem nevím. U FTP by to asi šlo, ale YT není FTP...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]