Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi klávesnice

Od: rendaf odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
dostal jsem k Vánocům repasovaný notebook.Fungoval bezvadně dokud jsem to opět nerozbil. Počítač se mně zeptal jestli chci stáhnout aktualizace, dal jsem ano a pak jsem si ho chtěl přenést k sobě tak jsem ho vypnul a přenesl. Když jsem ho opět zapl tak chvíli fungoval ale potom odešla klávesnice a nic nešlo. Připojil jsem tedy myš přes USB a ta normálně jezdila. Všechno až na tu klávesnici funguje do chvíle než se klikne na vypnout. Počítač se potom sekne a jezdí jen myš. Na nic nejde kliknout nic nereaguje. jedinou záchranou je vyndání a zandání baterie ale když ho potom opět pustím jde opět ten samý cyklus.. moc vás prosím o záchranu protože bych ho rád na prázdniny zprovoznil.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zvláštní, tohle bych radši svěřil servisu. Já bych zkusil asi novou instalaci systému nebo ještě předtím Obnovení systému, jeslti to pomůže...

rendaf
hodnocení

No zvláštní to je no, děkuji za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]