Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu se přihlásit na email

Od: vrtulina* odpovědí: 8 změna:
Ahoj,prosim poradte,nejde my přihlásit na email.Zkoušela jsem vše možné a prostě nejde ani jiné emaily.A ani nejde stahovat s internetu.Děkuji vrtulina

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak nám alespoň prozraď co to dělá když to nejde. Internet funguje? Chyby to hlásí?
vrtulina*
hodnocení

internet funguje,ukáže my to že mam stránku znova aktualizovat.
Já to nechápu. Internet funguje...dobře...a kdyi ti to píše o aktualizaci? Co tam je přesně napsaný? Co máš za prohlížeš? Pokud nemáš explorera tak to zkus i v něm ať vyloučíme vadu prohlížeče...
vrtulina*
hodnocení

Na píše my to stránku nelze najít.Mam explorer.
maverick uvede na správnou míru - domnívám se, že ti internet nejde, ale používáš fci off line, což tě uvádí v mylný pocit.
vrtulina*
hodnocení

ted si připadám jako blbec.Internet jde.Najedu na seznam tám napíšu jmeno a heslo a přihlásím se a meil my nenaskočí,ale že stránka nejde zobrazit.Jinak na tom seznamu jdou všechny stránky.Nevim jak to mam vysvětlit.Zřejmě se tám musí ještě něco nastavit,ale nevim právě co.Odešel pevní disk,tak se muselo všechno do pc dávat znovu.Vše funguje,ale tohle ne.Chtěla jsem stáhnout něco s netu a to taky nejde,stránka nelze zobrazit.
To co rika Strejc- nahoře je menu, dej soubor a koukni zda neni zaškrtnuto pracovat offline, dále v start/nastaveni/ovladaci panely/moznosti internetu a vyprazdni vsechen offline, historii a cookies.
Taky je možný že ti nejdou stránky co vyžadují javu nebo flash nebo javu
Jelikož se toho timto způsobem moc nedozvíme tak by bylo nejlepší naistalovat si další prohlížeč i další prohlížeč, třebas operu ( opera.com/... a uvidíš co to bude dělat tam.
Jen tak mezi náma- před reinstalací to běhalo?
vrtulina*
hodnocení

ano běhalo,zítra to zkusím.Děkuji a pak napíšu jak jsem dopadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]