Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka

Od: jarda* odpovědí: 8 změna:
Podařil se mi nainstalovat program Ad-AwareSE a nevím jak do něj dostat češtinu.Poraďte prosím.Předem dík.jarda

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laden*
hodnocení

0x
čestina je myslim už v programu jen ji zapnout.
když pustíš program tak nahoře jsou ikony tak ikona ozubené kolo(seting) a je to druhá položka v general seting LANGUAGE File
tam vybereš četinu a das Proceed
dagmar*
I když program mám dlouho,o mě nenapadlo že by tam mohla být čeština - ale podle tvého návodu jsem se dostala až do General seting, ale žádné položky mi tam volbu jazyka nedávají - Language File tam jaksi nemohu najít. dík
jarda*
[jarda: nesplňuje moje představy] Já jsem program stahoval ze slunečnice.Tam sice čeština je,ale nemohl jsem jí do programu dostat.Beru si časopis PPk a tam je Ad-Aware i s češtinou,která se podle návodu nainstaluje.(PPKč.1/2005).dík.jarda*smich*
jarda*
Program jsem stahoval ze slunečnice.Tam sice čeština je,ale nemohl jsem jí nainstalovat.Beru si někdy časopis PPK a v č.1/05 je Ad-Aware i s češtinou,kterou jsem tam dostal i když nejsem žádný počítačový odborník.dík za pomoc.jarda*smich*
dagmar*
Můžu se zeptat, co to je za časopis PPK?
jarda*
PPK-počítač pro každého-vydává Vogel Burda

hodnocení

0x
Čeština se hledá docela špatně,zkus www.cestiny.cz a nebo myslim že přímo výrobce programu má na stránkách češtinu tuším www.lavasoft.com?
jarda*
češtinu už jsem tam dostal.dík za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]