Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje klávesnice

Od: rendaf odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mám notebook Acer (travel mate). Když ho zapnu tak mi nefunguje klávesnice, tedy ani touchpad. Kdych tedy neměl myš k připojení tak s tím ani nehnu. Připojím-li myš tak normálně jezdí a všechno až na tu klávesnici funfuje. Jakmile kliknu na vypnout tak myš stále jezdí ale jinak se absolutně nic nespusí a takhle je to pořád. Vyřešil jsem to tedy tak že jsem ho odpojil ze sítě a vyndal a zandal baterku potom opět zapl a nastalo to samé vše až na klávesnici funguje jen do doby než klinu na vynout. Rád bych tu klávesnici zprovoznil. ( jen pro upřesnění jedná se o klávesnici zabudovanou klasicky v ntb nikoli o připojenou přes usb) . Děkuji moc za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Jde o nový NB? Klávesnice přestala fungovat nebo nikdy nefungovala?

Asi bych se zkusil proklikat na Systém v Ovládacích panelech a mrknout, jestli to nehlásí nějaký SW problém, jestli je klávesnice nainstalovaná.

Pokud se týká HW, zavzpomínal bych, jestli jsem do klávesnice nevylil nějakou tekutinu, která by odpálila nějaký spoj...

rendaf
hodnocení

Jedná se o ntb repasovaný a klávesnice mi fungovala..

ahasver4*

A co tedy skusit připojit nějakou přes to USB?Třeba to ve Správci něco ukáže...A bude snažší to pak hledat.

adads
hodnocení

0x

A co vytáhnout na pár minut baterku? Mě to zabralo - viz zajimavosti.g6.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]