Nejste přihlášen/a.
Bratr instaloval na svůj PC Win7 (česká verze). Klíč použil ten, který dostali ve škole (je tedy legální). Nyní instaloval ze stejného souboru Win7 znovu na jiném PC (s jiným klíčem, který také dostal ve škole). Ovšem zde začíná problém - systém má napůl česky a napůl anglicky. Názvy souborů a složek atd. jsou anglicky, ale datum/čas je česky. Také v nastavení (ta malá ikonka na liště) má nastavenou češtinu.
Co s tím může být?
Já jsem se s tím setkal jen jednou.Když jsem na původní anglickou verzi nainstaloval češtinu,tak se stalo přesně tohle.Půl na půl...Ale při čisté instalaci nikdy.Jestli by třeba nepomohlo instnout napřed anglinu,restart,co to provede a potom znovu češtinu...Ale nezkoušel jsem to,tak jen jako pokus...
Tak složky jako Program Files, Documents and Settings jsou běžně anglické. Ale jeslti i složky ve Startu jsou nalgické, tak je to horší.
Navrhoval bych buď znovu nainstalovat nebo zkusit nainstalovat veškeré aktualizace spolu s nějakým českým lokalizačním balíčkem, který by měl být k diispozici ve Windows Update.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.