Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FreeCall - chyba šifrování

Od: kerry* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nainstaloval jsem FreeCall a když vytočím číslo, vyjede mi hláška :
Hovor byl ukončen, protože k došlo k chybě šifrování.
Poraďte, co s tím, díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

No a co takhle doplnit informaci? Kam voláš, kdy to dělá, zkusil jsi program přeinstalovat a/nebo zaregistrovat nový účet a zkusit to s tím? Co máš za systém...? Atd, atd. Nesedíme vedle tebe a nevidíme tvůj počítač. Díky.
Freecall umožňuje volat na pevné linky zdarma jen po omezenou dobu - říkají minutu, ale já mám zkušenost, že to může vydržet i pět minut. Na mobil je to placená služba, delší hovory na pevnou jsou opět placená služba.
Takže jak to máš ty?
Hezký den.

kerry*
hodnocení

upřesňuji informace :mám Win XP, přeinstalovával jsem x krát, registroval jsem novýho uživatele taky x krát a nic
připojení k internetu mám ADSL 4096 Mg a nyní při pokusu kamkoliv zavolat se mi odpojuje síťové připojení. Už jsem někde včera viděl popsaný podobný problém, ale taky tam nebylo řešení. zdravím Kerry
Spoustu info o této službě najdeš zde:
tet.cz/...

ingdragon
hodnocení

0x
nyni akce sms zadarmo vice na ingdragon.wz.cz/... ps: o problemu s volanim vim brzy se asi nevyresi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]