Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zformatovat flashku

Od: wewee odpovědí: 7 změna:

ahoj mam problem chtel bych zformatovat flashku ale porad mi to pise ze je disketa chranena proti prepsani ikdyz sem tam takovou funkci nedaval a ani ji flashka nepodporuje je to corsair voyager 8gb usb 3,0 nevite co stim?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste buď jiný počítač nebo utilitku HP USB Disk Stora/......

wewee
hodnocení

no prave ted sem na novem pc a je to uplne to same co na starem

djvita*
hodnocení

0x

No já měl taky takový problém, existuje hodně moc programů, ale jsou k ničemu.Nejspíš pokuď to nejde, tak flěška je kaput. Ještě zkus,,,klikni pravou stranou miši na iknoku na ploše, počitač a klikni na spravovat pak dole na správce disku.Skoušej to tam.

wewee
hodnocení

flashku mam teprve 3 mesice pouzil sem ji jen parkrat ale zapisovat na ni nejde ale z flashky data prenest jdou

ahasver4*

Ta fleška je zakoupená v obchodě?Někdo ji používal kromě vás?Dělá to od začátku co ji máte?

wewee
hodnocení

nene je z czc prave ze to nedelalo zacalo to delat asi tyden pred tim nez me odeslo stare pc muze to byt tim?

ahasver4*

Tím to asi nebude,tedy já nevím o případu,že by odcházející PC nastavilo zákaz přepsání samo...Takže nezbývá než doufat,že nějaký formátovací prog zabere,nebo se smířit s tím,že to nepůjde...U nás se 8 GB flešky prodávají už za 150 Kč,to už jde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]