Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde založit webové stránky zdarma?

Od: lolec odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl bych si založit nějaké webové stránky. Zatím za ně rozhodně nechci platit, takže bych chtěl spíše nějaký portál jako je např. blog.cz, webnode.cz a podobně. Chtěl bych, abyste mi prosím poradili jaký takovýhle portál použít, jaké jsou výhody a tak :). Byl bych moc rád.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zaregitruj se na http://endora.cz. Dosaneš zdarma doménu a celkem slušný hosting. A pak si buď můžeš vytvořit své webové stránky (napsat zdroják) a jestli to neumíš, tak si můžeš vybrat mezi několika variantama redakčních systémů. Co si pamatuju tak tam jednoduše jedním kliknutím nainstaluješ třeba WordPress, Joomlu nebo PHP-fusion.

doplněno 20.01.13 19:02:

Takové ty stránky ala webgarden, estranky a tak podobné jsou dle mého názoru na dvě věci. Člověk je hodně omezený. Nemá ani přístup k souborům na serveru. A ty domény také často stojí za prd.

doplněno 21.01.13 20:49:

peroz: Tazatel říkal, že nechce platit, tak to znamená že nechce platit. Jak jsem radil na endoře dostane doménu třeba domena.hys.cz a hosting tam není špatný. Navíc občas může být i pouhá instalace redakčního systému pro nováčka složitá. Na endoře stačí kliknout na čudl a všechno se udělá samo.

momo*
hodnocení

2x

Dobrý den. Já mám stránky na webgarden.cz a jsem celkem spokojený. M.

ladaadal*
hodnocení

1x

Já mám stránky na webnode a jsem nadmíru spokojený.

peroz*
hodnocení

0x

Doporučoval bych raději zaplatit vlastní hosting a doménu. Vím, říkal jsi, že se ti platit nechce, ale hosting i s doménou seženeš už za TŘI STOVKY NA ROK (třeba na www.gigaserver.cz), to přece není taková položka. Pokud neumíš alespoň html + css, pak si můžeš lehce podle x návodů na internetu nahrát nějaký hotový redakční systém (= systém, který automaticky stránky vytváří aniž bys musel umět cokoliv programovat), třeba wordpress jak už tady zaznělo.

Nikdy nevíš, jak úspěšný tvůj web bude a pokud se rozjede, pak určitě budeš chtít mít vlastní adresu a možnost všelijakých úprav, a i když jsi teď možná skromný a myslíš si že ne, pak mi věř, že pokud se stránkám budeš chtít věnovat, pak po něčem takovém časem stejně určitě zatoužíš. Následný převod na jinou doménu nebo hosting pak s sebou nese jen samé negativa a spoustu jinak zbytečné práce.

praivo*

300,- za rok? Co to je? Dnes třeba .eu seženeš za 65,-rok + cca. 360,-/rok za webhosting. Toto nabízí WEDOS - mám u nich web a jsem plně spokojen - sotva 500,- za rok za neomezený prostor, neomezené množství databází atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]