Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit uživatelské heslo

Od: zabak* odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem nový notebok při prvním spuštění jsem zadal jméno uživatele a heslo.Při dalším spuštění mi ale heslo nebere. Asi jsem něco poplet. Je možné nějak toto heslo změnit? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to možné, ale obvyklým způsobem až po přihlášení se ke svému účtu.

Častou chybou při psaní hesel je záměna písmen Y a Z a přepnutí české a amglické klávesnice.

ahasver4*
hodnocení

0x

A taktéž záměna malé,velké písmenko...:)

doplněno 23.12.11 20:33:

A jaký že je operační systém?:)

doplněno 23.12.11 20:38:

Jo a při startu notebooku musím zapnout číselnou klávednici růčo,tak jestli je v hesle nějaké numero...

charvat29*
hodnocení

0x

zabak*
hodnocení

O.S.je Windovs 7. Je to dárek a v domění že se dá heslo kdykoliv změnit jsem zadal 1234 a jak jsem psal něco jsem poplet.

ahasver4*

A určitě taky nemusíš tu číselnou zapnout ručně?Naskakují tam při psaní hesla tečky nebo se neděje nic?Možná,když jsou ty Vánoce,že se sys.spider smiluje a napíše ti do Vnitřní pošty postup...:)Ale na to se musíš zaregistrovat...

doplněno 23.12.11 21:18:

Já mám ten postup ofocený ale taky bych ho raději dal do té Vnitřní pošty...Registrace nic nestojí a budeš patřit do ,,rodiny,,.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]