Nejste přihlášen/a.
Proč mi vždy, když hraju minecraft najednou zničeho nic spadne java? Zkoušel jsem reinstal i instal starších verzí. NEPOMOHLO!
Na minecraftu to jde lehce poznat, asi 5 - 10 sec před tím, než mi to má spatnout začnu stavět místo normálních bloků bloky neviditelné, nebo když cokoliv ničím tak se to vlastně nezničí. Pak si můžu říct něco ve stylu "astalavista" a "CRASH". Mám OS win. Vista a minecraftem to nebude, protože ten není moc náročný na PC. Chci se vás zeptat jestli s tím máte také takový problem, nebo jestli víte jak můj problém vyřešit.Nevadilo by mi to, kdyby se to stávalo 1 za 30-60 minut, ale 1 za 10 minut mě už docela štve.
Díky za odpovědi.
Váš Wuldasek. )
E# 1: Napadl me reinstal celého OS - to by nejspíše pomohlo, ale dříve než tak učiním chci vědět jěstli se nenajdé nějaká pomoc.
Díky.
nesmysl reinstal nepomuže to protože problém není v OS ačkoli Vista není na hry zrovna nejlepší a není příliš kompapibilní doporučuji jít do nakupu Windows 7 který je podporovaním kopabilitou oproti Vistě uplně někde jinde vista je snad jeden z nejhorších windowsu.!
neřeš nijak nevyřešíš padá to snad všem přesně jak popisuješ začneš stavet neviditelné kostky jen s ohraničaním jinak ještě skus jednu věc otevři složku tento počítač a nahoru do řádku jak máš napsaný počítač vepiš tohle %appdata% dej entr a v tom je složka .minecraft a tu smaž potom zapni minecraft dej force update a spust potom by ti to padat mnělo mín jestli ne tak se nedá nic dělat nic měne minecraf padá často.
Kámoš má taky Visty a vůbec mu to nepadá a řekl bych, že pouze kvůli minecraftu nemá cenu kupovat win.7 ne?
Co třeba vyzkoušet tohle? backspacetab.com/...
Ještě tam není zmíněna jedna příčina, že možná na 64bit systému máte 32bit javu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.