Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java CRASH

Od: wuldasek odpovědí: 13 změna:

Proč mi vždy, když hraju minecraft najednou zničeho nic spadne java? Zkoušel jsem reinstal i instal starších verzí. NEPOMOHLO!

Na minecraftu to jde lehce poznat, asi 5 - 10 sec před tím, než mi to má spatnout začnu stavět místo normálních bloků bloky neviditelné, nebo když cokoliv ničím tak se to vlastně nezničí. Pak si můžu říct něco ve stylu "astalavista" a "CRASH". Mám OS win. Vista a minecraftem to nebude, protože ten není moc náročný na PC. Chci se vás zeptat jestli s tím máte také takový problem, nebo jestli víte jak můj problém vyřešit.Nevadilo by mi to, kdyby se to stávalo 1 za 30-60 minut, ale 1 za 10 minut mě už docela štve.

Díky za odpovědi.

Váš Wuldasek. :))

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wuldasek
hodnocení

E# 1: Napadl me reinstal celého OS - to by nejspíše pomohlo, ale dříve než tak učiním chci vědět jěstli se nenajdé nějaká pomoc.

Díky.

dando001*

nesmysl reinstal nepomuže to protože problém není v OS ačkoli Vista není na hry zrovna nejlepší a není příliš kompapibilní doporučuji jít do nakupu Windows 7 který je podporovaním kopabilitou oproti Vistě uplně někde jinde vista je snad jeden z nejhorších windowsu.!

dando001*

neřeš nijak nevyřešíš padá to snad všem přesně jak popisuješ začneš stavet neviditelné kostky jen s ohraničaním jinak ještě skus jednu věc otevři složku tento počítač a nahoru do řádku jak máš napsaný počítač vepiš tohle %appdata% dej entr a v tom je složka .minecraft a tu smaž potom zapni minecraft dej force update a spust potom by ti to padat mnělo mín jestli ne tak se nedá nic dělat nic měne minecraf padá často.

wuldasek
hodnocení

Kámoš má taky Visty a vůbec mu to nepadá a řekl bych, že pouze kvůli minecraftu nemá cenu kupovat win.7 ne? :)

wuldasek
hodnocení

Je možné, že tento "bug" vývojáři" minecraftu fixnou v nové verzi.

dando001*

není že si koupíš 7 jen kvuli minecraftu ale celkově je lepší ze všech ohledů bohužel nevím od kad jsi ale 7 mám pokud by si nebyl z kraju cizích mohl bych ti to nainstalovat časem v nové verzi minecraftu to je uplně stejné pořát to padá.

jenom
hodnocení

0x

Jednoduché kup si domino nebo začni hrát šachy ale v reálním světě...

wuldasek
hodnocení

A víš, že to není zase tak špatný nápad. :D

dzordz*
hodnocení

0x

Co třeba vyzkoušet tohle? backspacetab.com/...

Ještě tam není zmíněna jedna příčina, že možná na 64bit systému máte 32bit javu.

dando001*

to je taky dobrý postřech možná je to pravda vyzkoušels to odstranení te složky?

wuldasek
hodnocení

ano, ale smazalo mi to všechno co jsem tam měl. Naštěstí jsem si to zazálohoval.Ale moc to nepomohlo, ale přišel jsem na to, že čím déle to hraji tím častěji to padá. :)

wuldasek
hodnocení

Mám 32bit.

hodnocení

0x

ja nedam dopustit na XPčka a nikdy mi na nich minecraft nespad vlastne nikdy mi na tom nic nespadlo bracha jede na WIN 7 a u minecraftu ma problem se spoustenim hazi mu to casto chybu ;)

doplněno 23.12.11 23:12:

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]