Nejste přihlášen/a.
mam novy disk a je rozdelen na 3 oddily ,chtel jsem se zeptat jak se slouci v jeden,dik
Zásadně nedoporučuji mít jeden oddíl na jednom disku, pokud je to jediný disk v počítači. Disk by měl být rozdělen na SYSTÉM a DOKUMENTY/PROGRAMY/ZÁLOHY. Čím více (rozumně) oddílů, tím snad i lépe.
Jinak pokud přesto chcete mít jeden oddíl, tak se to dělá ve Správci disků, který najdete v Ovládacích Panelech-Nástroje pro správu-Správa počítače. Lze na to použít i jiné programy jako Paragon Disk Manager apod.
Nejlepší je to ale dělat, když je disk úplně prazdný a rozdělit to na čistém disku, nejlépe třeba při instalaci...
Můžete použít Acronis.. slunecnice.cz/...
doplněno 22.12.11 20:10:Ale je placený,v trial verzi sloučení neprovede.Já jsem příznivec jednoho oddílu a zálohy ne exteru.
doplněno 22.12.11 20:37:A jestli je nový,tak při instalu OS se to dá vyřešit jednoduše,vytvoříte jeden a máte klid...
tak to prave zkousim mam tam prvni dil po 100mb pak druhy dil tan ma 1,4tb a treti ma 50gb nevim proc to tak rozdelily ale je to tak,kdyz chci naistalovat novy win 7 tak to asi chce hodit na prvni oddil a napise ze nemuze vytvorit pozadovanou slozku pro systam,tak jsem si rekl ze v druhem pc tan disk spojim a pak by instalace mela jit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.