Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit zpět WI-FI?

Od: loger070 odpovědí: 4 změna:

dobrý den,byl jsem nucen reinstalovat Windows XP SP3 kvůli škodlivému programu kterými bez zabránění smazal složku C:WindowsSystem32,ale to neřešte,když jsem Win znovu nahodil,nešlo se mi připojit k internetu,co s tím?Musím znovu nastavit IP?Musím znovu nanstalovat ovladač WI-FI?Možná že se k WIFI připojit jde,ale nejde internet,nevím a O2 opraváře se mi volat a platit zrovna nechci,co s tím?Píšu to z kamarádova notebooku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Já bych řekl,že Vám asi bude chybět víc ovladačů,jestli to byl čistý reinstal.Takže jestli nemáte zálohu,postahovat...

doplněno 22.12.11 20:31:

No většinou se stahuje ze stránek výrobce zařízení.Nebo si nainstalujte .. stahuj.centrum.cz/...

ten vám v trialu řekne co vám chybí a podle toho stáhnete..

loger070
hodnocení

a kde bych to měl stáhnout?

ahasver4*

Ten Genius zhora si stáhněte třeba na flešku z jiného PC...

Na stránkách výrobce. Nebo sem potom hoďte printscreen toho, co Vám chybí a my to dohledáme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]