Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohnutí či zlomení

Od: lucasv* odpovědí: 6 změna:
Chtěl bych se zeptat.Dnes jsem si koupil nový tenký notebook(ACER).A víte jak mají nové notebooky těžší otevírání?Tak jsem hned napoprvé otevřel notebook tak,že jsem ho chytil jen za jednu stranu monitoru.Za mnou stál kámoš a říkal,že se monitor malinko ohnul.A tak mám dvě otázky:
1)Je možné,že by se tímto způsobem otevíraní mohl ohnout,či zlomit monitor?
2)A mají tyto tenké notebooky nějak odolné monitory?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dando001*
hodnocení

0x

no to musíš poznat ty jesli se zlomil nebo ohnul jestly je rovnej tak tak není ohnutej a zlomenej a kdyby byl zlomenej nejel by a jede ne? tak mu nic není.

lucasv*
hodnocení

Ale já se taky ptal,jestli ty tenké notebooky mají odolné monitory proti ohnutí(či zlomení).
dando001*

ale to já nevím nic méně prasknout zlomit se muže je to přece jen monitor. všechno de když se chce ;)

chrest*

Záleží, jaký kupovals. Samozřejmě jsou ntb pevnější a chatrnější, ale taky za pevný kvalitní si připlatíš.

1jara*
hodnocení

0x

To je jen displejem ten opravdu může prasknout.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ke každému NB se musí přistupovat s citem a záleží na tuhosti pantů.. Každý displej může prasknout nebo se mohou poškodit panty. Já mám klasický NB a otvírám ho zásadně za střed horní strany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]