Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat SIMÍKY (The sims 2)

Od: lottka* odpovědí: 1 změna:

Zdravím!

Jelikož můj počítač prošel opravou a já mám simíky nenainstalované chci se zeptat jak je nainstalovat? *klik* Jde mi o the sims 2 jako ho nainstalovat přes Deamon Tolls? Chci se zeptat jestli to je rychlé i přesto že mám poškrábané CD? *mala*

Děkuji Lottka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mufii*
hodnocení

1x

Pokud máš CD s hrou, nepotřebuješ Daemon Tools, pokud ti CD nejede, budeš si muset stáhnout sims z netu a nainstalovat pomocí daemonu. Nicméně, oba způsoby jsou stejně rychlé.

doplněno 22.12.11 17:42:

Pomocí Daemonu to funguje stejně jako u toho CD, jenže místo toho aby si CD vložila manuálně do mechaniky, tak vložíš soubor se sims do deamonu, a postupuješ stejně jako kdyby si instalovala z CD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]