Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incredi mail

Od: petroch25® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuji poradit, mám nainstalovaný e-mail klient INCREDI MAIL a když ho otevřu, tak ukazuje, že e-maily přijme ale nejsou nikde vidět, zkoušell jsem i znovu naistalovat, a nic. mám windows 7

doplněno 22.12.11 17:04:

ještě včera vše fungovalo jak má

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Ten program moc neznám... Zkusil bych nástroj Obnovení systému. najdete ho ve Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému. Obnovte to na předevčerejšek, jestli to pomůže.

Jinak bych asi přešel na jiného pošťáka, třeba Windows Live Mail nebo pokud používáte prohlížeč Opera, tak tan má zabudovaný Opera mail nebo máte-li nainstalovaný Microsoft Office, tak by tam měl být MS Office Outlook, případně jiný (Outlook Express, Evolution,..).

ahasver4*
hodnocení

0x
Já jsem si o něm přečetl tohle...Líbit se bude především těm, které už omrzel Outlook a mají dostatečně "nadupaný" počítač.A tak se ptám,máte dostatečně ,,nadupaný,,železo?:)Třeba je to v tom...Já bych pošťáka,co po mě chce tohle nechtěl...Ale uznávám,že je to Vaše volba...Tak jak jste na tom s tou nadupaností?:)doplněno 23.12.11 18:55: A nebude to jen nějaká interní chyba toho pošťáka?Třeba na Seznamu se také občas vyskytne nějaký problém,který pak sám zmizí...:)

hodnocení

0x

Myslím, že je to placený program, nezkončila zkušební doba?

kamilj*
hodnocení

0x

Ahoj Incredi mail Plus používám již asi 3 roky,jestli chceš zašlu ti instalačku co ti bude šlapat a přiložím češtinu ,kterou musíš doinstalovat od buchtiče.Rád ti poradím a pomůžu.Je to o něčem jiné než Outlok apod.

Mě se Incredi mail líbí ,ale pozor na to ,když někomu pošleš na e-mailovou adresu ktrá ho nepodporuje tak mu to přijde jako přílohy-dělá to třeba atlas a jiné podřadnější .Seznam ,gmail hotmail apod to je super.Nevím jak je zobrazení u podnikových servrů firem apod.

Napiš na : k.jirik@atlas.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]