Nejste přihlášen/a.
Možná to vůbec nejsou HW vypínače, ale jen spínače, a odpojení je uděláno SW, neboli ovladači, jak je psáno výše.
normalne mi to fungovalo.. do doby nez jsem vymenil hdd .. a provedl reinstal pc (Windows Vista).. kdyz se chci pripojit pise mi to ze radio je vypnuto a mam to zapnout vypinacem na boku notebooku... vypinac ale nereaguje.. na zadny pohyb ani na polohu on ani off.. jednou ale z niceho nic kdyz byl v poloze off.. se mi normalne zobrazilo radio zaple a normalne jsem se pripojil k siti.. pritom vypinac byl v poloze off.. :/
Výměna HDD a reinstal...To je zralé na stáhnutí ovladačů.Odkaz výše..
doplněno 02.01.12 12:26:Tak zkusit Driver genius,co najde za chybějící ovladače... stahuj.centrum.cz/...
vsechny ovladace mam na originalnim cd.. vsechny nainstaluji.. jen 2 ktere potrebuji zapnute wlan a bluetooth se mi prerusi v pulce napisou uu bluetooth ze nebyl nalezen kompatibilni chip.. a u druheho ze nelze nalezt wifi zarizeni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.