Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný větráček notebooku

Od: jirkamatapat* odpovědí: 2 změna:

V minulém vlákně jsem popisoval problém s chlazením ntb Acer Aspire 1510.Ten jsem vyřešil koupí chladící podložky pod ntb.Nyní mám jiný problém.Větrák chladiče notebooku jde stále na zvýšený výkon a chvílemi vydává zvuky jako by bylo přidřené ložisko větráčku. Chtěl bych tedy větrák samotný vyměnit(pokud to tedy není příliš složité) ale nevím jaký koupit.Může mi někdo odborně poradit? Jinak všem účastníkům zdejší poradny přeji veselé vánoce a mnoho úspěchů v roce 2012.Jirka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Složité to nemusí být - jak u kterého notebooku, problém je že notebookové větráčky nemají běžné provedení, které se prodává.

ahasver4*
hodnocení

0x

Včera jsem jeden čistil,byl totálně neprůchodný a ještě chyběla pasta.Po vyčištění a aplikaci pasty větrák není slyšet...Nechce to něco podobného?:)

doplněno 21.12.11 20:46:

Myslím než se rozhodnete pro koupi nového...A složité to není,pár šroubků..

doplněno 21.12.11 20:58:

Když si tak čtu co jsem napsal asi to vyzní,že je třeba na větrák nějaká pasta.To né!:)Ten stačí jen vyčistit,bývá zanesená mřížka na přívodu vzduchu.Větrák pak jde do vysokých otáček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]