Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypíná se mi připojení WIFI

Od: sofrma* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám wifi od Tp link (tp-link wn 321g) a když se připojím s pc na muj routr tak mi to jede v pohodě ale jen když na tym internetu něco dělám(posloucham hudbu,stahuji,...)ale když si třeba jdu odskočit a nejsem tu 5 minut tak mi dole na liště vyskočí ŽLUTÝ vykřičník a internet tím pádem nejde dokud pc NERESTARTUJU myslel jsem si že to bude něco v pc a tak jsem ho přeinstaloval ale problém furt přetrvává prosím poraďte.jo a když sem na notasu pripojenej tak to jde v pohodě

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Zřejmě máš na PC wifi pře USB...

Koukni se na nastavení PowerManagementu, zřejmě ti USB usne (a je to opravdu 5 minut a nebo jsi čas jen tak plácnul a přesný interval nevíš?). BTW - pravděpodobně by nebyl potřebný restart, ale stačilo by odhlásit-přihlásit...

Jo - jaký máš OS?

doplněno 20.01.13 16:55:

Nejdřívsi zkus, jestli po ´vytuhnutí´ připojení pro jeho obnovu opravdu stačí odhlásit-přihlásit...

doplněno 20.01.13 17:39:

OK... Někdy je úspora protismyslná...

:-D

sofrma*
hodnocení

no uz jsem tu,musel jsem jit na nota nebo e mi to zase vyplo,takže OS mam windows 7 ultimate a nejsem žadnej znalec tak bych chtěl když tk njakej popis nebo si to vy googlimdiky

sofrma*
hodnocení

nejde ukáže to že nelze se připojit takže to jde jen po restartu

sofrma*
hodnocení

tetka jsm sel do ovládací panely,správce zařízení,správa pc,správa zařízení,síťové adaptéry a vlastnosti a bylo tam zaškrtnuto POVOLIT VYPÍNÁNÍ ZAŘÍZENÍ PRO ŮSPORU ENERGIE tak uvidím co to uděla

sofrma*
hodnocení

MOC diky užto jede bez problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]