Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalení počítače

Od: remisak* odpovědí: 12 změna:

Pomóc. Prosím všechny kdo pomohou svoji radou. Z ničeho nic se zpomalilo načítání programů a to i po přeinstalaci, po zapnutí načítá zhruba 5 minut a to tam nemám skoro žádné programy.

Předem všem děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Po zapnutí? Čeho? Z ničeho nic se to fakt nestane, co jsi naistaloval jako poslední, máš vůbec firewall a antivir? Co je v start/spustit/msconfig po spusteni?
remisak*
hodnocení

Po zapnutí počítače, Awg + firewall ale po projetí celého počítače nic závažného nezjistí,jako poslední jsem nainstaloval Skype
A před jeho instalací to běhalo v poho?
remisak*
14.09.07 20:41
hodnocení

V pohodě

Budu uvažovat zcela logicky- zabraň spuštění skype po startu *nevi*

hodnocení

0x
Byla to čistá instalace nebo jsi jen přeinstalovat Windows přes stávající instalaci?
remisak*
hodnocení

Kompletní čistá instalace s formátováním.

lomaks*
hodnocení

0x
A ta přeinstalace systému po tom co se počítač zpomalil proběhla "rychle"? Někdy takhle odchází HDD...
remisak*
hodnocení

Právě že ta přeinstalace trvala poměrně dlouho řekl bych tak zhruba jednu hodinu.Od vložení CD po kompletní instalaci

lomaks*
hodnocení

0x
Tak to se mi zas tak dlouho, aby to byl ten disk nezdá, ale kdo ví... Ještě by se dal možná zkusit flashnout bios, taky zkusit vyndat baterku, a pak asi jedině zkoušet vyměňovat jednotlivý komponenty...
Hele já ti nevim,ale o pár řádek nad tebou jsem z tazatele vytáhl že poslední naistaloval skype a před nim to běhalo v pohodě, tudíž bych se zatim nějakym diskem vůbec nepatlal a zkusil ten skype zakázat po startu, což se asi tazateli nechce *nevi*
al bunda*

Přesně. Nebo zkusit odinstalovat Skypa a testnout to znovu. Leč proč dělat věci jednoduše, že? *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]