Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký gamepad?

Od: jimmyfloyd* odpovědí: 7 změna:

zdravim chtěl bych si pořídit gamepad , mohl by mě někdo poradit nějakej slušnej

mám doma sestavu playstation 1 tam ten ovladač není vůbec špatný existuje nějaká redukce na usb? nebo by to nebyla dobrá volba?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gara2
hodnocení

0x

Pokud chces gamepad k PC, tak dnes je vicemene volbou cislo 1 gamepad k Xboxu 360. Nejjednodussi je si poridit dratovou verzi. Tu zapichnes do USB na PC a jedes. K bezdratovemu ovladaci si musis jeste prikoupit USB dongle, pres ktery bude ovladac s PC komunikovat. Cena za dratovy X360 ovladac se dnes pohybuje cca od 300 Kc na aukru...

jimmyfloyd*
hodnocení

to je on?

a má to vstup usb?

doplněno 21.12.11 18:24:

doplněno 21.12.11 18:24:

doplněno 21.12.11 18:25:

nezobrazuje se tak jinak

aukro.cz/...

doplněno 21.12.11 18:26:

praštěný nejdříve to nejde a najednou jich tady he deset to by jsem se z toho zvencnul

gara2

Jj, X360 i PC ma USB vstup a tak jsou jejich zarizeni jednoduse kompatibilni. Je to dano i tim, ze jak Windows, tak Xbox produkuje Microsoft, takze ovladac nema problemy s kompatibilitou jak u OS, tak se vsemi novjejsimi hrami (cca od r. 2006 - kdy je na trhu prave X360). Staci zapojit do zapnuteho PC, ve Windowsech se automaticky nainstaluji ovladace a pote uz si ho kazda hra (umoznujici ovladani gamepadem) najde sama (pokud bude pripojenej do PC). Nejen podle me dnes nejoblibenejsi gamepad (nejen) k PC.

jimmyfloyd*
hodnocení

mě pořád podle toho tvaru příjde , že se blbě musí držet.. budu muset se podívat do wordu či někam jinam kde si ho budu moct podržet

gara2

obecne se dnes jedna o nejkvalitnejsi a nejuniverzalnejsi bezne dostupny gamepad na pc, to ti potvrdi kazdy, kdo ho ma. samozrejme, ze nekomu nemusi sedet do ruky, ale ja nikoho takoveho neznam a ani jsem o tom nikdy neslysel...

jimmyfloyd*

to já netvrdim

tomas11*

myslíte že by to bylo vhodné i pro leváky? Máme vetšinou trochu problém s ovládáním,tak jak by to bylo s tímto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]