Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SENCOR SDB 501T-Sériové číslo

Od: 7085* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,včera jsem si koupila notebook a s nim i

SENCOR SDB 501T a nedari se mi registrovat.Pisu tam furt to seriove č.ale stale to pise ze jeto spatne! Prosim poradte mi,dekuji.*zed*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V tomto těžko radit. Pokud Vám to píše, že píšete seriove číslo špatně, tak ho asi špatně píšete. Zkontrolujte si, že nemáte zaplý CAPSLOCK (psaní velkých písmen) nebo, že nemáte zapnutou anglickou klávesnici (prohozená písmena Y a Z ) , že nemáta vypnutou numerickou klávesnici (absence psaní číslic) a v neposlední řadě, že opravdu opisujete seriove cislo nikoliv napriklad vyrobni cislo ... jo a taky si davat pozor na rozdil mezi nulou a pismenem O, nebot rozdil neni u ruznych fontu poznat viz O0O0O

hodnocení

0x

Proč chceš registrovat USB televizní tuner? Nějak mě to není jasný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]