Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalený chod notebooku

Od: michal958* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, nevíte někdo co s tím? notebook se mi seká, je pomalý. Znáte někdo nějaký program na to, dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

CCleaner

doplněno 20.12.11 22:05:

nebo notebook naformátovat (to je ta drastičtější avšak účinná metoda)

doplněno 20.12.11 22:12:

jěště tady je návod na ten CCleaner pcforum.cz/...

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkusil bych tohle... slunecnice.cz/...

Co teploty?Kouknout tímhle... slunecnice.cz/...

doplněno 20.12.11 22:14:

Nejlepší je ale někdy,pokud systém běží již dlouho,zazálohovat soubory a čístý reinstal.

jak sem rikal naformatovat a nebo jestli jsou teploty moc vysoké tak nechat notebook vyčistit od prachu a podobnýho sajrajtu

michal958*
hodnocení

teploty jsou ok, notebook se nepřehřívá, je nový cca 4 měsíce, měsíc po výměně celé základové desky jsu to zkusit pročistit tím programem.

ahasver4*

Čtyři měsíce a dělá tohle?Co to je za značku a jakej OS?A má to všechno co to mít má?Myslím ovladače...A začalo to najednou nebo hned po té opravě?

michal958*
hodnocení

značka asus , windows 7 ovladače vše nainstalováno, vidím to na nějaký vir nebo bordel v pc

ahasver4*

Jestli je tam nějaká potvory či potvory,ten superantispyware je dostane.Ideální je spustit ho v nouzáku.A jakej máme antivir?Avast je z toho co je zdarma nejlepší.Já jedu v Esetu a nedám na něj dopustit...:)

doplněno 20.12.11 23:07:

Takhle to vypadá česky,stáhneš aktualizace,počkáš až se stáhnou a budeš pokračovat dle druhého obrázku..

Zpomalený chod notebooku
michal958*
hodnocení

stáhnul jsem ten program co jste psal. jelikoš neumím anglicky, tak nevím na co mám kliknout apd, pokud s tím máte nějaké zkušenosti nebo znáte nějaký takový program v češtině, budu moc rád když poradíte, jinak používám avast.

ahasver4*

Zkus tenhle odkaz,je to to samé ale verze Pro,bude to trial ale zatím to stačí a měl by být česky... slunecnice.cz/...

doplněno 20.12.11 23:09:

Tady je druhej,zaškrtnout jako na obrázku a další...Pokud to něco najde,tak to uloží do karantény a ty zrestartuješ mašinu...

Zpomalený chod notebooku #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]