Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte někdo co s tím? notebook se mi seká, je pomalý. Znáte někdo nějaký program na to, dík
CCleaner
doplněno 20.12.11 22:05:nebo notebook naformátovat (to je ta drastičtější avšak účinná metoda)
doplněno 20.12.11 22:12:jěště tady je návod na ten CCleaner pcforum.cz/...
Zkusil bych tohle... slunecnice.cz/...
Co teploty?Kouknout tímhle... slunecnice.cz/...
doplněno 20.12.11 22:14:Nejlepší je ale někdy,pokud systém běží již dlouho,zazálohovat soubory a čístý reinstal.
teploty jsou ok, notebook se nepřehřívá, je nový cca 4 měsíce, měsíc po výměně celé základové desky jsu to zkusit pročistit tím programem.
Čtyři měsíce a dělá tohle?Co to je za značku a jakej OS?A má to všechno co to mít má?Myslím ovladače...A začalo to najednou nebo hned po té opravě?
značka asus , windows 7 ovladače vše nainstalováno, vidím to na nějaký vir nebo bordel v pc
Jestli je tam nějaká potvory či potvory,ten superantispyware je dostane.Ideální je spustit ho v nouzáku.A jakej máme antivir?Avast je z toho co je zdarma nejlepší.Já jedu v Esetu a nedám na něj dopustit...
Takhle to vypadá česky,stáhneš aktualizace,počkáš až se stáhnou a budeš pokračovat dle druhého obrázku..
stáhnul jsem ten program co jste psal. jelikoš neumím anglicky, tak nevím na co mám kliknout apd, pokud s tím máte nějaké zkušenosti nebo znáte nějaký takový program v češtině, budu moc rád když poradíte, jinak používám avast.
Zkus tenhle odkaz,je to to samé ale verze Pro,bude to trial ale zatím to stačí a měl by být česky... slunecnice.cz/...
doplněno 20.12.11 23:09:Tady je druhej,zaškrtnout jako na obrázku a další...Pokud to něco najde,tak to uloží do karantény a ty zrestartuješ mašinu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.