Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna IP adresy

Od: tomas15* odpovědí: 7 změna:

Čau lidi mam problem v jedne hře a potřeboval bych se zeptat jak se mění IP adresa.Mám normalně domácí síť s routrem.Přatele říkali že si IP změním když vytahnu kabel a zase ho tam dam,ale mi to nefungovalo tak se ptám.Díky za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Proč a naco ji chcete měnit? Myslíte, že to s jinou půjde líp? To akorát rozbijete a budete se ptát, proč vám nejde internet..

Na vnitřní adrese (vašeho pc) nezáleží a vnější (routeru) máte takovou, jakou vám poskytovatel přidělil. Můžete si maximálně na routeru nastavit forwarding některých portů k vašemu pc, takže budou zvenku přes router přístupné. Jestli nemáte od poskytovatele veřejou IP, tak si tím ale stejně moc nepomůžete.

buss
hodnocení

0x

Neříkáte, přes co jste připojen...

perfect*

Chtěl bych se zeptat na to samé, ale jsem připojen přez wifi... Dynamickou IP nemám opakuji nemám

tomas15*
hodnocení

Potřebuju to proto protože nemužu hrát jednu hru a ja ji chci hrat ale k tomu potřebuju změnit IP adresu a ja to nevím tak se ptám.

stribrnak*

ip adresu nezměníš

dzordz*

Ban na serveru? Zaplaťte si u poskytovatele veřejnou IP, dostanete jinou, než máte teď.

tomas15*
hodnocení

Hmm tak díky za skvělou odpověd nikdo jste mi nepomohl ja vím že to jde změnit a myslel jsem si že jste chytřejší až na jednu osobu ktera mi poradila ale to je jedno a najdou se tu i pěkně sprostí lidi a nevím jaky byl duvod nadavad ja si nezačal jen se ptal chytřejších asi vam to nedošlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]