Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha dat 1:1 - jaký program?

Od: dezik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Chci se zeptat, neznáte nějaký program na zálohu dat, který by mi zálohoval data 1:1 (nevytvářel si vlastní formát), prostě abych otevřel adresář a bylo to tam? A zároveň mi automaticky data doplňoval?

Mám Acronis (na doporučení), ale ten si vytváří svůj formát a na jiném PC to neotevřu.

Předem díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Staci na cilovem pocitaci nainstalovat Acronis a celý odzalohovany image disku si pote připojíte stejně jako virtuální mechaniku, aneb připojíte si disk a budete mít celou adresářovou strukturu. (lze si pripojit i jednotlive partition ze zalohovaneho disku )

dezik
hodnocení

Aha, takže jestli to chápu dobře, tak ten soubor, co mi udělal Acronis, tak ten si potom můžu načíst přes Deamona a udělat z něj virtuální disk?

...až na to, že to neuděláte přes Deamona, ale přes ten Acronis

Takhle to přesně funguje, osobně mám s Acronisem jen ty nejlepší zkušenosti. Nainstaluj Acronis na oba kompy a máš to bez problémů. Mohu vřele doporučit.

dezik
hodnocení

Jo jasné, tak takhle to chápu :D

Dám Vám modelový příklad, abych vysvětlil, o co mi jde :)

Zazálohuju si data a třeba budu chtít ty data použít u kamaráda na PC ... přijdu k němu, na jeho PC, budu si chtít pustit hudbu, ale nepustím, protože on nemá nainstalovanej Acronis.

Tak mě zajímalo, jestli to je nějakej program, kterej zazálohuje opravu 1:1 a nedělá si vlastní formát. Jinak s Acronisem, co se zálohy týče, taky jsem spokojen :)

No vy totiž nechcete zálohovat v pravém slova smyslu, ale chcete pouze kopírovat nebo spise synchronizovat ...

Pokud Vam jde jen o prenaseni dat a pouzivani jich jinde, tak bych spise hledal nejaky synchronizacni program jako je napr Puresync -> stahuj.centrum.cz/...

pripadne

Create Synchronicity -> stahuj.centrum.cz/...

dezik
hodnocení

Aha, myslel jsem ,že to je taky, svým způsobem, záloha.

Nicméně to bude ono, moc Vám díky :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Jestli máte W7,tak ty mají zálohovací program v sobě.Tak jestli máte rozdělený disk nebo vice disků v PC,tak by to snad šlo.Jestli Vám jde o tohle a hlavně jestli jsem to já dobře pochopil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]