Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení ikonky hlasitosti na hlavním panelu

Od: jurasz* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je možné zobrazit na hlavním panelu pc ikonku hlasitost (master volume) všude to mám nastavené, že to jde zobrazit ale pořád se mi ta ikonka skrývá a nevidím jí a to ikdyž mám v nastavení hlasitosti na hlavním panelu nastaveno na zobrazit vždy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Jsou dvě ikony...Hlasitost a Správce zvuku,ta je taková červená.Podle obrázku.Ta se dá vypnout a zapnout v programech Po spuštění...Ale o tu vám asi nejde...Ani vypnutí Skrýt ikony neaktivní nepomůže,zkoušel jsem to.Ještě mě napadlo,zkuste to zaškrtnutí z obrázku nahoře zrušit,potvrdit a pak znova zaškrtnout...

Zobrazení ikonky hlasitosti na hlavním panelu
jurasz*
hodnocení

no jde mi o ikonku nastavení hlasitosi, že se mi někde schoval, i po tom co jste mi psal, se mi to pořád nezobrazuje na hlavním panelu se nechce objevit tak ikonka, někde je schovanej

hodnocení

0x

Zkousel jste se podivat do skrytych ikon? Sipecka vlevo? Muzete nastavit. V anglicke verzi se to jmenuje notification area icon

ahasver4*
hodnocení

0x

A máte nastaveno ve Zvuky a zvuková zařízení Zobrazit ikonu na panelu?

doplněno 20.12.11 15:08:

Asi takto...

Zobrazení ikonky hlasitosti na hlavním panelu #2
jurasz*
hodnocení

ano to nastaveno mám, znova jsem to překontroloval

jurasz*
hodnocení

dle toho obrázku to mám nastavené ... a navíc jsem si všímnul. že to nemám v aktuálních položkách ale starších položkách na panelu nástroju

zkrat*

Když skrývání neaktivních ikon vypnete úplně, taky se nastavení hlasitosti neobjeví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]