Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
plánuju nákup nového počítače, a nevím jestli ho má cenu kupovat ještě před vánocemi nebo počkat, jestli to nebude o něco levnější. Šlo by o nákup na Alze, nebo Czechcomputeru. Kdybych to objednal teď tak nevím jestli by to do vánoc ještě přišlo takže jde hlavně o cenu... Co myslíte?
Pokud si zvolíte nějakého kurýra, tak to do Vánoc přijde. Co se slev týče, můj názor je takový, že každá firma vyrazí v novém roce s novými modely, typy, ... takže samozřejmě starší typy musí prodat -> jsou slevy. A protože se toho zboží potřebuje zbavit co nejdříve, tak bývají slevy už před Vánoci ... takže můj názor na věc je takový, že buď si teď koupíte něco levně, nebo po novém roce ještě levněji.
Asi budou ale jak se píše výše půjde o řád stokorun.Vyplatí se nechat si stroj postavit.Jeden jsem včera stavěl a docela mě překvapilo jak vyšla cena.I přes to jak jsou některé komponenty drahé.A v servisech jsou šikovní lidé,když si nějaký najdete a domluvíte se s nimi kolik jste ochotný investovat,tak určitě budete spokojený.
Hezký večer,
ceny počítačů rostou a budou růst. Už nyní drží někteří výrobci cenu uměle nízko na úkor své marže. Takže - nějaký výprodej po Novém roce bude, ale výběr v něm bude velmi omezený. Samozřejmě, že Alza bude opět tvrdit něco jiného Ale schválně si uložte cenu počítače u Alzy nyní a po Novém roce se mrkněte, jaká je výprodejová cena - bude stejná, případně o něco vyšší, ale tvářit se bude jako ohromná sleva.
) Vsadil bych na CZC - mají tam u všeho historický vývoj ceny - takový graf dole - ti nemají šanci tvrdit, že mají slevu i když by ji neměli..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.