Potřebuji poradit,chci si převést charakter z jednoho účtu na druhej,ale nejde mě to.Píše mě to při přenosu The destination account does not meet the requirements for an account to account transfer. Můžete mě prosím poradit?neumím moc anglicky a navíc si to nemůžu přeložit. Jinak se tam jeste píše: WARNING: You may only request character transfers from one account where you are the subscriber to another account where you are the subscriber. Any attempt to transfer a character from an account where you are not the subscriber could be considered a violation of the World of Warcraft Terms of Use and could lead to Blizzard taking disciplinary action against your account, including, but not limited to warnings, temporary account suspension, or permanent account suspension, as determined by Blizzard. Taky nevím,co to přesně znamená,díky za radu a překlad.
Tady máš překlad z PC Transalatoru: VAROVÁNÍ: Můžete jen žádat přesuny znaků z jednoho účtu kde vy jste předplatitelé další účtu kde vy jste předplatitelé. Žádný pokus o převést znak z účtu kde vy nejste předplatitel mohl byl považovaný za přestupek proti World Warcraft podmínky použití a mohla vést do Blizzard braní kázeňské akce proti váš účet, včetně, ale ne omezený na varování, zastavení výsledkového účtu, nebo stálé zastavení účtu, jak určený Blizzard. P.S: Transalator neumi skloňovat takže nevim jestli ti to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.