Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook- chci starý profil

Od: dubs* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

Aktivoval jsem si nový profil, vypadá asi takhle facebook.com/... (není to můj profil) a já chci z5 ten mlj starý.. nevíte někdo jak na to? Nebo už je tenhle nový napořád?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kodas
hodnocení

0x

Máš smůlu, vrátit ještě jde, ale od 24.Prosince se aktivuje všem.

mufii*
hodnocení

0x

přesně tak jak už bylo řečeno, na timeline nebo-li Moje historie přejde zachvíli každý.

něco o timeline: facebook.com/...

osobně timeline používám asi měsíc jako vývojář a už jsem si na to zvykl... Jako všechny změny, je i toho o zvyku, chce to jen čas ;)

kalamaryvary
hodnocení

0x

ahoj ja chci z5 ten stary profil na facebooku dekuji

miliusek
hodnocení

0x

jde to deaktivovanim uctu aspon na pul hodiny ,pak by se mel vratit stay ,me se to povedlo a par lidem taky ,ale stejne je to jen na chvili,Timeline profil ceka kazdeho.)

vovo

Nejde ani tahle možnost. Zkoušel jsem na 45 minut a stále mám timeline.

hodnocení

0x

timelineremove.com/... klikni dole na svůj prohlížeč a dej instalovat!.!.!

hodnocení

0x

Jediná funkční možnost je ta, co napsal Lujs. Ale "starý" se bude zobrazovat jen tobě a těm, kteří tento doplňek mají. A funguje to (alespoň verze co mám já) jen na osobní profily. Na stránky a skupiny ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]