Nejste přihlášen/a.
Ahoj hostuju bukkit server pro MC 1.8.1 a když už vyšel Minecraft 1.0.0 tak jsem všichni zvědaví na nový server ale ani já a ani druhý admin jsme ještě nikde neniašli žádné zdkoje jediné co jsem objevil já byla DEVeloper verze bukkit pro 1.0.0 ale do toho nejde moc pluginů a hlavně jestli už nevíte i o nějakých pluginech?
mno nevim jestli jsou ty pluginy na 1.0.0 a ten druhej odkaz nechápu už vůbec ... :D
doplněno 21.12.11 15:56:jo u některejch to je ale nevim co ty ostatní ... já ale potřebuju někde stáhnout ten *.jar soubor ( craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar )
http://j.gs/TG2 tady v tom archivu by měl být odkaz na webovou adresu na nstažení nejnovějšího craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jaru
+návod a podobné věci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.