Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké PC na hraní her

Od: janek* odpovědí: 6 změna:
Ahoj lidi nevím jestli jsem to hodil do té správné rubriky ale chtěl bych jestli by jste mohl někdo kouknout na tuhle sestavu ,chci ji pro své syny hlavně na hraní her je v nabidce jednoho obchodu ve slevě za 14000 vím že grafika tam není uplně nejnovější ale myslím že nějaký 1-2 roky by to mohlo vydržet víc se v tom nevyznám ten starší už hraje trochu náročnější hry ale zase né ty uplně nejnovější proto bych rád věděl váš názor na tu sestavu za tu cenu dík. ATHLON 64 4000 DUAL CORE,HDD 250GB SATA,operační paměť2x512MB,mechanika DVD RW,Grafika NVIDIA GeFoce 6100integrovaná,OS Vista Home Premium,Hybrid TV tuner(analog/DVBT),ˇčtečka paměťových karet 18v1,Firewire port,PHE 70,-kč,PC 19"LCD monitor. Dík za radu Janek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Toto je nejslabší článek: Grafika NVIDIA GeFoce 6100integrovaná, V tomto případě bych si nechal zjistit, jestli je v počítači PCI-Express x16 slot pro případné budoucí rozšíření grafiky. A taky, pro Vistu a hraní her bych ti určitě doporučil operační paměť2 x 1024 MB.
janek*
hodnocení

A že tě otravuju ty by jsi mě dokázal v té cenové relaci asi 15000 bez monitoru klavesnice ,myši repraku i OS něco navrhnout dík.A nevíš náhodou když mám na jednom kompu orig.XP jestli bych si ho vlastně nemohl nainstalovat i na druhý komp něco jsem četl ale nejsem si jist dík.
woodstock*

Není originál, jako originál. Pokud máš současný systém WinXP zakoupen již s PC, tzv. OEM, tak je ta instalace nepřenosná!

A hlavně PROBOHA nekupuj PC v krámu, jako je ELEKTROWORLD, DatArt či já nevim kde. Je lepší zajít do obchodu, který se zabývá (téměř) výhradně prodejem PC. Ale ne krámek v zapadlé uličce, kterej tam za měsíc nemusí bejt. Ani nemyslím Hulvát&Packal, ale třeba (Triline,Autocont,Comfor). Je lepší si trošku připlatit.

ja bych doporučil czechcomputer.cz/..., poradí se vším a tuším že za 300,- i sestaví a pošlou poštou k Vám (pokud nejste z Prahy). S reklamaci nedelaji cavyky.

Někde si vyhlédněte, co zhruba chcete (alespoň jaký procesor), na začátek bych dal jeden modul 1GB (pokud to nebude Vista, tak staci - samozrejme cim vice tim lepe), velikost disku - rozhodne SATA II a zkuste jim napsat/zavolat at vam neco nabidnou do nejake ceny. Myslim, ze standartne takhle nepostupuji ale za pokus to stoji *palec*

No, pri osobnim setkani vam urcite poradi co s cim spojit... pres mail nebo tel nevim

zwiki*
hodnocení

0x
ahoj kluku ,dobře si vybereš na www.pcexpert.cz

klokan.eda
hodnocení

0x
*ee* WIDLE VISTA ani omylem - to si chlapec moc nezahraje. Sestavu si vyber třeba zde :
impactcomp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]