Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám problém,když jsem zapnul pc,tak na na monitoru svítí oranžová ledka,tak jsem jsem přehodil kabel monitoru z grafické karty na základní desku a tam to je v pořádku,chtěl jsem se zeptat ,jestli existuje prográmek na ověření funkčnosti GK,a potom po zapnutí mi píše chybu ,že nejsou instalovány ovladače na GK,a když jsem je zkoušel instalovat,tak je pc nemůže instalovat,poradte,díky.
Ta GK je dobře zasunuta?Není odpojené napájení,jestli ho tedy má...Jaký máte OS?Značka PC?Značka Základní desky?
doplněno 18.12.11 23:59:A ta karta ,to byla nějaká výměna za nefunkční nebo před tím šla?
doplněno 19.12.11 00:06:Nemusí se s ní manipulovat,někdy má jen špatný kontakt.Zkuste ji vyndat a znovu nasadit.
doplněno 19.12.11 00:29:Když jste je skusil nainstalovat,co přesně PC napsalo?Proč je nemůže nainstalovat?Naběhla nějaká tabulka?
doplněno 19.12.11 00:47:Tak provedte Obnovu systému.Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému a zvolte bod obnovy kdy to ještěš šlo...
doplněno 19.12.11 00:58:A v tom Průvodci jste zadal aby hledal v PC a určitě jsou to originál ovladače?
doplněno 19.12.11 11:32: Tak se ještě podívejte do Správce,jestli je tam vidět.Je možné,že odešla.Lze vyzloušet v jiném PC?Zkuste kouknout dle obrázku ale pak už nevím,musí nastoupit někdo povolanější.
Já jsem se totiž ještě nesetkal s tím,že by PC odmítlo originál ovladače z CD.
doplněno 19.12.11 15:22: No vidíte,já psal,že je to možná jen špatný dotek...jsem rád,že se zadařilo!
S kartou jsem nemanipuloval,ale vypadá,že je zasunuta správně,,win xp profi,pentium dual core E5300,GK asus radeon 5450, 512 mb ddr 3
Karta nebyla měněná ,ta jela pořád bez problémů,ale synovy jsem instaloval hru auta 2, a včera se mu restartovala ta hra,ale potom běžela v pořádku,ale dneska jsem pc zapnul a nic,tak jsem tu hru odinstaloval a pořád nic
GK jsem vyndal a nandal nazpátek,a žádná změna,a když jsem se pokoušel instalovat ovladače z cd ,tak tak průvodce nemůže nalézt nezbytný software
Udělal jsem bod obnovení a žádná změna a originál ovladače mám na cd a neustále je nemůže nalézt
Omlouvám se za offtopic, ale @ahasver , proč to dáváš vše do jedné odpovědi? A ne jen tady. Víš jak je ta diskuze pak nepřehledná? Při tvém počtu odpovědí bych čekal, že máš trochu rozum. Ty rady mají sloužit později i ostatním lidem, ale kdo se v tom pak vyzná... Jinak dáváš dobré rady, tak proč toto...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.