Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vytvoření hry

Od: swatik789* odpovědí: 4 změna:

ahoj,neznáte nějaký program,abych mohl vytvořit hru s grafikou třeba jak je Counter-Strike 1.6 nebo Half-life 1?aby se tam dala vytvořit střílečka nebo 2D skákačka :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kane*
hodnocení

0x

Co třeba C++?

charvat29*
hodnocení

0x

Slyšel jsem o Game Maker, ale nezkoušel jsem... no jinak já dělám hry v Powerpointu, ale to asi nebude to, co hledáš :D :D

tomasgulas
hodnocení

0x

No a nechtěl bys raději zkusit něco vytvořit v editoru k nějaké hře? Třeba zrovinka Counter strike je mod do Half-life. Pokud bys měl úspěch a bylo to originální, třeba by se Ti i někdo ozval ke spolupráci *placni* Pokud bys chtěl vyšší level, tak jsou k dispozici free enginy, jako např. ogre3d.org/...

Hodně štěstí

bena*
hodnocení

0x

To není jen tak :D To musíte perfektně ovládat grafiku a programování v C++, případně C#. A na vytváření her typu C.S. by jste sám asi na to nestačil...

Jednoduché hry můžete vytvářet v Game Makeru - ale i tam musí te znát základy v programování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]