Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restartování PC

Od: role odpovědí: 5 změna:

Zdravím.CHci se zeptat,když otevřu prohlížeč IE 8 a potom kamkoliv kliknu tak se mi vždycky všechno zamodří a vůbec na nic nereaguje,musím restartovat PC,potom už to jde normálně. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Může to být více věcí.Zkoušel jste třeba Google Chrome,jestli to bude dělat taky?Nebo,jestli máte Vistu či W7 tak IE9.Možná by stálo za to pročistit CCleanrem.Jestli to nepomůže,budem hledat dál...

slunecnice.cz/...

bena*

No zrovna chrome bych nedoporučoval zkoušet - to je jak klíště. raději bych vyzkoušel Operu, pokud radíte jiný prohlížeč zkusit.

Já si myslím, že na tazatele vykoukne BSOD - modrá obrazovka smrti. Spustil bych program WhoCrashed a log z něj překopíroval sem, ať se zjistí příčina a vyřeší problém.

role
hodnocení

Mam W XP, CCleaner jsem už použil,to zamodření je jako když to označím myší, nebo Ctrl + A,Dělá to většinou,když dám spánek a potom spustím PC.

bena*

Hmmm, máte nainstalované všechny dosud vydané aktualizace? - klepněte na Start-Programy-Microsoft Update (pokud tam není Microsoft, tak Windows). Microsoft Update je pro všechny Microsoftí programy, takže pokud se objeví nabídka na získání Microsoft Update, tak přejděte na Microsoft Update.

No a nainstalujte Vlastní aktualizace a zaškrtejte vše. Windows Live Essentilas nemusíte instalovat.

role
hodnocení

Dělá to stále stejně,i po stažení aktulizací.Nebude něco špatně nastavený?Vyzkoušel jsem i jinou myš a dělá to stejně.Pokud napíšu něco do vyhledávače a dám vyhledat, tak to za párkrát kliknutí funguje normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]