Nejste přihlášen/a.
Dobry den zakoupil jsem si hru Call of Duty Modern Warfare 3 ale nejde mi spustit,chce to po me framework 2.0 ale to nejde nainstalovat,at instaluju 2.0 nebo 3.5 vzdy se objevy chybova hlaska u 2 .0 Setup cannot continue because this version of the .NET Framework isincimpatible with a previously installed on a u 3.5 V prubehu instalace produktu Microsoft .NET Framework 3.5 doslo k potizim.Instalace nebyla spravne dokoncena.Mam Windows Xp SP 3 a vubec nevim proc mi nejde nainstalovat net framework nemate s tim nekdo zkusenost?
Co čtyřka, ta taky nejde? Pokud nemáte nějakou naprosto osekanou verzi xp, ale alespoň Home, tak 4.0 nainstalovat půjde: microsoft.com/...
Možná by taky bylo vhodné nejdřív vlízt do Ovládacích panelů a odebrat všechny různé verze frameworku, které tam najdete.
Tak jsem zjistil ze Net framework 4 jsem mel nainstalovany tak jsem ho jen opravil neco se stahovalo resetoval se pc ale porad mi COD pise ze to chce Net Framework 2.0
Ahoj zkus tento postup ,na odstranění net-frame. je soft ,ale to si stahneš. Jo a ty Net.frame-jsem stahoval v angl.verzi, tak snad pomuže...
Pro další postup v řešení případu bude potřeba provést tyto kroky:
1. Spusťte nástroj FixIT, který je k dispozici zde:. support.microsoft.com/...
2. Znovu zkuste instalaci aktualizací
3. Pokud instalace selže pokračujte krokem 4
4. Stáhněte .Net Cleanup Utility z tohoto odakzu:
blogs.msdn.com/...
5. Použijte Cleanup Tool a odinstalujte .Net Framework 1.0, 1.1, 2.0. 3.0 a 3.5 ( cleanup tool Vám nedovolí odinstalovat .NET Framework 2.0 na Vistě a výš protože to je součástí systému.)
6. Restartujte počítač
7. Stáhněte následující komponenty
* .Net Framework 3.5 SP1 (toto nainstaluje zaroven.Net Framework 2.0 SP2 a 3.0 SP2)
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
.Net Framework 3.5 SP1:
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 :
microsoft.com/...
.Net Framework 1.1 SP1 :
microsoft.com/...
8. Instalujte stažené soubory v tomto pořadí!:
* .Net Framework 3.5 SP1
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1
9. Restartujte počítač
Proste nic nefunguje nechapu to nainstalovat net framework 4.0 de ale nic jinyho.Ted jsem si nainstaloval mmorpg dungeon of dragons a chce to po me zase net framework 2.0 co to je! To si jako uz nikdy nic nezahraju nebo co OMG.Plechovka jedna,kdybych nebyl ve financni nouzi tak to honi z okna a koupim novej kram jeden
No pak si kupuj windowsi nebo hry kdyz ti pak ani nejdou...jak vidim nikdo nevi jak na to a to jak tady tak nikde.Predem upozornuju ze mam originalni windows xp SP 3 . Po teto zkusenosti tehle firme nedam ani korunu! Kdyz uz chce microsoft propagovat tenhle vir tak at aspon funguje normalne! Vim uz davno ze System Windows stoji za starou backoru ale ze az tak ze si kvuli jednomu programu nezahrajete nic to jsem fakt nevedel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.