Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lesklý nebo matný displej

Od: jg® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, je lepší u notebooku displej lesklý nebo matný. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Obecně preferuju displaye matné - zrcadlo mám jinde...

:-D

daniell*
hodnocení

2x

pokud s ním pracujete ve dne a potřebujete ho na práci tak je praktičtější matný. Pokud ho budete mít doma a máte možnost zatáhnou žaluzie a máte to na dívání na filmy a projíždění internetu večer tak je to jedno ;)

hodnocení

1x

U nás v hospodě mají LCD televizi s lesklým diplejem. Když tam svítí světlo, tak jsou na obrazovce krásně vidět rozsvícené lustry, jako v zrcadle. Jistěže matný.

jakoola*
hodnocení

1x

Matný je lepší na práci , lesklý na prohlížení fotek.

hodnocení

1x
Mám oba a každý má. své pro a proti, ale pokud bych si měl pořídit další tak určitě zase lesklý obraz je na něm rozhodně lepší, odlesky eleiminuje antireflexni vrstva, kdežto matný povrch se neleskne, ale odráží celou plochou a snižuje kontrast a rozbíjí detaily.

olaf71*
hodnocení

0x

měl jsem první noťas s matnou obrazovkou,protože jsem si myslel, že to bude lepší. nebylo.teď mám lesklý a vidím rozdíl

A když si sedneš zády k oknu nebo nějakému světlu, tak ono se tam neodráží? Možná je to ošetřeno nějakou kvalitní antireflexní vrstvou, co já vím

olaf71*

odráží,ale na matném to bylo ještě horší

hm*
hodnocení

0x

Pro mě je rozhodně matný lepší, chci vidět to, co se zobrazuje, ne to, co je za mnou a kolem mne. Ale jsou lidi, kterým se matný nelíbí.

albatros498022*
hodnocení

0x

Jednoznačně matný, lesklý je dobrý tak akorát na to koukat se co je za tebou, ale to co je na display moc neuvidíš a venku na lesklém není vidět vůbec nic.

hodnocení

0x

urcite matne

mil®
hodnocení

0x

Mám oba a matný je lepší, neleskne se. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]